Τηλεδιάσκεψη Δημάρχου Αιγάλεω με την υπουργό Παιδείας
Κατηγορία : Αιγάλεω / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2020-05-05 17:30:00
0 0

Στην τηλεδιάσκεψη της Περιφέρειας Αττικής για την τοπική αυτοδιοίκηση με παρέμβαση της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, συμμετείχε ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας, για την επιτάχυνση των διαδικασιών αρμοδιότητας τους, με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη.

 

Η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως αναφέρθηκε στη νέα φάση που βρίσκεται η χώρα έπειτα από την αναστολή λειτουργίας των σχολείων αυτό το διάστημα, όπως για παράδειγμα την παύση των απολυμάνσεων εντός των κτιρίων, τη χρήση αντισηπτικών, την προώθηση του φυσικού εξαερισμού των σχολείων, τη μη υποχρεωτικότητα των μασκών καθώς και τα απαιτούμενα πρωτόκολλα λειτουργίας για την επερχόμενη επαναλειτουργία γυμνασίων και λυκείων.

 

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης των δήμων πέρα των παγίων λειτουργικών αναγκών τους, ειδικά σήμερα με τις δράσεις που έχουν ξεκινήσει στον τομέα της παιδείας. Ο Γιάννης Γκίκας αναφέρθηκε στην ανάγκη άμεσης κάλυψης των πρακτικών αναγκών των μαθητών δημοτών, που θα τους επιτρέψει τη συμμετοχή τους στη νέα εποχή, όπως την παροχή ταμπλετών ή άλλων μέσων, καθώς πολλοί μαθητές δεν έχουν ηλεκτρονικά μέσα για να συμμετέχουν στη ψηφιακή εκπαίδευση.

 

Η Υπουργός Παιδείας αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα στήριξης των ψηφιακών δεξιοτήτων των παιδιών, αναφέρθηκε στην άμεση κινητοποίηση του Υπουργείου για χρηματοδότηση φορητών υπολογιστών ή ταμπλετών και μέσω ΕΣΠΑ για τεχνολογικό εξοπλισμό.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by