Ίλιον: Εγκαινιάστηκαν τρία νέα Νηπιαγωγεία
Κατηγορία : Ίλιον / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2017-10-31 15:50:00
0 0

Τρία νέα Νηπιαγωγεία εγκαινίασε ο Δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος, την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017, το 15ο, το 28ο και το 30ο Νηπιαγωγείο.

Η δημιουργία τους αποτελεί επιβράβευση της πολυετούς προσπάθειας και διεκδίκησης του Δήμου Ιλίου, με στόχο τα νήπια να αποκτήσουν το σχολείο που τους αξίζει, σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Ο Δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος, εκφράζοντας την ικανοποίηση της Δημοτικής Αρχής, αλλά και την αγωνία της, προκειμένου να ανταπεξέλθει στις πολλές ανάγκες συντήρησης των 91 Σχολικών Μονάδων και να προσφέρει στα παιδιά ένα ασφαλές σχολικό περιβάλλον, σημείωσε:

«Οι περικοπές των εσόδων και του ανθρώπινου δυναμικού, μας δυσκολεύουν και πολλές φορές ανατρέπουν τον προγραμματισμό μας. Παρόλα αυτά, συνεχίζουμε την προσπάθεια και θα ήθελα να διαβεβαιώσω όλους εσάς τους γονείς, που είστε οι στυλοβάτες της οικογένειας, τους εκπαιδευτικούς και το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας, ότι θα είμαστε πάντοτε ουσιαστικοί συμπαραστάτες σας. Είμαστε εδώ, με συνεργασία και καλή προαίρεση, να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόβλημα και να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση».

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, ενώ στα εγκαίνια παρευρέθηκαν επίσης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νεκτάριος Κορδής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου Δημήτρης Κουκουβίνος, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι Ιλίου, ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας Αδάμ Στάμος, ο πρώην Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας Χαράλαμπος Αλεξανδράτος, εκ μέρους των ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Α.Ε. ο Ιωάννης Καραγιάννης και ο Αλέξανδρος Γραμμένος, καθώς επίσης, εκπρόσωποι Φορέων του Δήμου Ιλίου.

 

 

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας κόβουν την κορδέλα των εγκαινίων του 15ου και 30ου Νηπιαγωγείου.

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος κατά τον σύντομο χαιρετισμό του.

 

 

 

Ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξαν τα παιδιά στον Δήμαρχο Ιλίου Νίκο Ζενέτο, χαρίζοντάς του βιβλίο με δημιουργίες τους.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by