Ίλιον: Έτοιμα τα σχολεία για την επιστροφή των μαθητών
Κατηγορία : Ίλιον / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2020-05-09 11:00:00
0 0

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται οι σχολικές μονάδες που στεγάζουν τα Λύκεια, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ιλίου, προκειμένου να υποδεχθούν με ασφάλεια μαθητές και εκπαιδευτικούς της Γ΄ Λυκείου, τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020.

 

 

Τόσο στους εσωτερικούς, όσους και τους αύλειους χώρους έχουν γίνει οι απαραίτητοι καθαρισμοί, καθώς και αποψίλωση από την Διεύθυνση Πρασίνου, ενώ η Τεχνική Υπηρεσία έχει προχωρήσει σε κατάλληλες παρεμβάσεις, όπου κρίθηκε αναγκαίο. Επίσης, η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή εφοδίασε τα Λύκεια με το απαραίτητο υγειονομικό υλικό (καθαριστικά, μάσκες, γάντια και επιπλέον απολυμαντικά υγρά), ενώ έχει προγραμματιστεί καθαρισμός (2 φορές) κατά τη διάρκεια της ημερήσιας λειτουργίας τους. Επιπλέον, οι αίθουσες διαμορφώθηκαν κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να τηρηθεί το μέτρο της απόστασης στα θρανία. Οι ίδιες εργασίες προγραμματίζονται και για τα σχολικά συγκροτήματα των Γυμνασίων.

 

 

Να σημειωθεί, ότι για τον καλύτερο συντονισμό των ενεργειών, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Φώτη Μαρκόπουλο και τους Διευθυντές των Λυκείων, ώστε οι σχολικές μονάδες να ξεκινήσουν απρόσκοπτα τη λειτουργία τους, τηρώντας πιστά όλες τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας και του ΕΟΔΥ.

 

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος: «Εργαστήκαμε πυρετωδώς, ώστε η επανεκκίνηση των σχολείων να γίνει με τη μέγιστη δυνατή  ασφάλεια για μαθητές, εκπαιδευτικούς και εργαζομένους στις σχολικές μονάδες. Είμαστε έτοιμοι για την επαναλειτουργία τους και, ταυτόχρονα, βέβαιοι ότι, στην προσπάθειά μας αυτή, θα έχουμε αρωγό όλη την εκπαιδευτική κοινότητα. Καλή επιστροφή στους μαθητές μας και με επιτυχία να ολοκληρώσουν μια, περίεργη και δύσκολη, χρονιά».

 

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by