Ίλιον: Μαγευτικό το 7ο Jazz στον Πύργο Βασιλίσσης
Κατηγορία : Ίλιον / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2018-09-10 15:45:00
0 0

Μαγικές στιγμές και εξαιρετικές ερμηνείες απόλαυσαν οι χιλιάδες επισκέπτες που παρευρέθηκαν στο 7ο Jazz στο Πάρκο, το οποίο διοργάνωσε ο Δήμος Ιλίου με ελεύθερη είσοδο, την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018, στο κτήμα Σερπιέρη, στον υπέροχο κήπο του Πύργου Βασιλίσσης, που γέμισε με ήχους, χρώματα και συναισθήματα.

 

Το φεστιβάλ φιλοξένησε κορυφαίους καλλιτέχνες του είδους και υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Γιώργου Τρανταλίδη χάρισε στο κοινό ένα μουσικό πρόγραμμα υψηλού επιπέδου.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος τίμησε τον Ηλία (Λάκη) Ζώη για την συνεισφορά του στην Ελληνική jazz μουσική, ενώ κατά τον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην αγάπη, στο ήθος και στην ποιότητα των καλλιτεχνών και των συντελεστών του φεστιβάλ, τα οποία διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία του. Στη συνέχεια, μετά το τέλος της διοργάνωσης, δήλωσε:

 

«Το jazz στο Πάρκο γιγαντώνεται χρόνο με το χρόνο, φιλοξενώντας διαχρονικά σημαντικούς Έλληνες και διεθνούς φήμης καλλιτέχνες. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και αντιπροσωπευτικότερα φεστιβάλ του είδους στην Ελλάδα και η φετινή διοργάνωση στον μοναδικό χώρο του Πύργου Βασιλίσσης του έδωσε ώθηση και αέρα ανανέωσης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον κύριο Ιωάννη Σερπιέρη, που είχε την ευγενική καλοσύνη να μας παραχωρήσει τον χώρο, καθώς επίσης, τους αφοσιωμένους συντελεστές του φεστιβάλ, τον καλλιτεχνικό Διευθυντή Γιώργο Τρανταλίδη, τις υπηρεσίες του Δήμου μας και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.»

 

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος απένειμε τιμητική πλακέτα στον Ηλία (Λάκη) Ζώη

Ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του «Jazz στο Πάρκο» Γιώργος Τρανταλίδης

 

 

 


blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2019 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by