Ίλιον: Μήνυμα Δημάρχου για τους συμμετέχοντες στις Πανελλαδικές
Κατηγορία : Ίλιον / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2018-08-28 13:30:00
0 0

Το μήνυμα του Δημάρχου Ιλίου, Νίκου Ζενέτου, για τους συμμετέχοντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018.

«Η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της προσπάθειας των απόφοιτων μαθητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Από σήμερα ξεκινά ένα καινούργιο ταξίδι, με νέες προοπτικές και ευκαιρίες για όλους τους νέους, οι οποίοι πρέπει να συνεχίσουν να κυνηγούν τα όνειρά τους με θάρρος και επιμονή, με προσήλωση στους στόχους τους, θέληση και αισιοδοξία.

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμότερα συγχαρητήριά μου στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και να τους ευχηθώ να έχουν μια εποικοδομητική και δημιουργική φοιτητική διαδρομή. Η επιτυχία αυτή επιβραβεύει την προσήλωση και τη μεθοδικότητά τους, δικαιώνοντας τους κόπους τους.

Πολλά συγχαρητήρια, όμως, αξίζουν στους μαθητές και στις μαθήτριες που δεν κατέκτησαν τους στόχους που είχαν θέσει, για την προσπάθεια που κατέβαλλαν. Η διαδικασία της προετοιμασίας αυτής αποτελεί από μόνη της μια μεγάλη δοκιμασία, από την οποία θα διαπιστώσουν ότι βγήκαν δυνατότεροι.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, είμαστε όλοι υπερήφανοι για τους νέους του Δήμου μας, χωρίς καμία εξαίρεση και θα ήθελα να συγχαρώ τις οικογένειες και τους γονείς τους, οι οποίοι στάθηκαν δίπλα τους πολύτιμο στήριγμα, όλο αυτό το διάστημα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους εκπαιδευτικούς της πόλης μας για το έργο τους και ιδιαίτερα τους εθελοντές Καθηγητές που στήριξαν τα Κοινωνικά μας Φροντιστήρια και μέσα από αυτά σημειώθηκαν εξαιρετικές επιτυχίες των μαθητών μας.

Εύχομαι καλή σταδιοδρομία, καλή πρόοδο σε όλους και θα ήθελα να σημειώσω ότι η ζωή συνεχίζεται με νέες ευκαιρίες και με προκλήσεις, τις οποίες πρέπει να αντιμετωπίσουν με αξιοπρέπεια και πείσμα, αξιοποιώντας τις δυνατότητες και τις δεξιότητές τους, αναζητώντας και διεκδικώντας όλες εκείνες τις επιλογές που σίγουρα επιφυλάσσει το μέλλον».

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2019 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by