Άμεση αντίδραση του Δημάρχου Ιλίου, Ν. Ζενέτου για την επίθεση σε οδηγό λεωφορείου
Κατηγορία : Ίλιον / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2019-02-08 11:00:00
0 0

Σύσκεψη με το Διευθυντή του ΟΑΣΑ, εκπροσώπους του Συνδικάτου Εργαζομένων στα λεωφορεία και τους Διοικητές των Τμημάτων Τάξης και Ασφαλείας είχε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος στο Δημαρχείο Ιλίου, με αφορμή την επίθεση σε οδηγό λεωφορείου που εκτελούσε το δρομολόγιο Ανθούπολη - Καματερό και τη μερική τροποποίηση της γραμμής 701 που διέρχεται από την οδό Αγ. Νικολάου.

 

Ο κ. Ζενέτος επεσήμανε την ανάγκη να ληφθεί οποιοδήποτε μέτρο χρειάζεται προκειμένου να αισθανθούν ασφαλείς οι επιβάτες των λεωφορείων και έθεσε το Δήμο στη διάθεση των αρμόδιων φορέων ώστε να αποτραπούν ανάλογα περιστατικά. Επιπλέον, ζήτησε πύκνωση και αναδιάρθρωση των δρομολογίων ώστε να κατανέμονται ορθά μέσα στην ημέρα ενώ επανέλαβε το αίτημα για λειτουργία κυκλικής γραμμής από το μετρό του Αγίου Αντωνίου έως το κέντρο του Ιλίου, προκειμένου να εξυπηρετείται το επιβατικό κοινό.

 

Οι εκπρόσωποι του Συνδικάτου Εργαζομένων εξήραν την άμεση αντίδραση του Δημάρχου Ιλίου, ζήτησαν να δοθεί έμφαση στην αστυνόμευση της περιοχής και διαβεβαίωσαν ότι σε 2-3 ημέρες θα έχει αποκατασταθεί το κανονικό δρομολόγιο της γραμμής 701. Συμπτωματικό και τυχαίο χαρακτήρισαν το περιστατικό οι διοικητές των Τμημάτων Τάξης και Ασφάλειας, καθώς όπως τόνισαν το Ίλιον είναι μια ασφαλής πόλη, χωρίς ανάλογα προβλήματα.

 

zenetos_oasa-2.JPG

 

«Οι δημόσιες συγκοινωνίες είναι κοινωνικό αγαθό και εξυπηρετούν κυρίως εργαζόμενους και λαϊκά στρώματα. Την τελευταία 10ετία βρίσκονται σε κακή κατάσταση, εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού και οχημάτων και δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πολιτών. Απαραίτητη προϋπόθεση για να απολαμβάνουν οι πολίτες καλύτερη και ποιοτικότερη συγκοινωνία είναι το τρίπτυχο: ανανέωση στόλου, αντικατάσταση λεωφορείων και προσλήψεις. Ο Δήμος δε μπορεί να υποκαταστήσει τη δουλειά του κράτους» σημείωσε ο Δήμαρχος Ιλίου.

 

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Διευθυντής του ΟΑΣΑ, Δημήτρης Αποστολίδης, αντιπροσωπεία του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ αποτελούμενη από τους Κωνσταντίνο Σιορίκη πρόεδρο, Χρήστο Φώτη οργανωτικό γραμματέα, Νικόλαο Πετρόπουλο αντιπρόεδρο και Φώτη Νικολακόπουλο μέλος, οι Διοικητές του Αστυνομικού Τμήματος Αθανάσιος Τούμπανης και Τμήματος Ασφάλειας Ιλίου Σταύρος Κατής και ο αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Γιώργος Λιόσης.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2019 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by