Αμετάβλητα τα Δημοτικά Τέλη για το 2019 στον Δήμο Ιλίου
Κατηγορία : Ίλιον / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2018-10-23 15:35:00
0 0

Στα επίπεδα των τελευταίων 10 ετών παραμένουν τα Τέλη Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού στον Δήμο Ιλίου για το 2019, με την υπ’ αριθμ. 307/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου, η οποία έλαβε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 89233/29376/18.10.2018 έγκριση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, από το 2009 έως το 2019 τα Δημοτικά Τέλη παραμένουν αμετάβλητα, ενώ το 2013 ο Δήμος Ιλίου είχε προχωρήσει σε μείωση κατά 2,5% σε όλες τις κατοικίες και τους επαγγελματικούς χώρους, με επιπρόσθετες ελαφρύνσεις και απαλλαγές για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, οι οποίες ισχύουν έως σήμερα και που σε πολλές περιπτώσεις  φτάνουν το 100%.

 

Τα Τέλη Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού έχουν ανταποδοτικό χαρακτήρα, αφορούν την αποκομιδή απορριμμάτων και ογκωδών αντικειμένων, τη συμμετοχή στα προγράμματα ανακύκλωσης απορριμμάτων, οικιακών και ηλεκτρονικών συσκευών, την υποχρεωτική εισφορά υπέρ ΕΣΔΝΑ, καθώς επίσης, τη συντήρηση, επέκταση και ενίσχυση του δημοτικού φωτισμού και την καταβολή του αντίτιμου προς τη ΔΕΗ.

 

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

 

«Με την κοινωνία να συνεχίζει να βιώνει τις συνέπειες της πολύχρονης οικονομικής κρίσης της χώρας μας και την Τοπική Αυτοδιοίκηση να μετρά στο 70% την περικοπή των πόρων της, ο Δήμος Ιλίου διατηρεί τα Δημοτικά Τέλη στα ίδια μειωμένα επίπεδα από το 2009, όταν όλα αυξάνονται. Για παράδειγμα, το ΦΠΑ από 18% σε 24%, το τιμολόγιο της ΔΕΗ, ο ειδικός φόρος καυσίμων, τα δικαιώματα εναπόθεσης των απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ Φυλής κλπ.

Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια, προκειμένου να ανακουφίσουμε τους συμπολίτες μας και παράλληλα να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο τις υπηρεσίες που παρέχουμε στον Τομέα της Καθαριότητας».

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2019 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by