Δ.Σ. Ιλίου: Άμεση απομάκρυνση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στο Περιστέρι
Κατηγορία : Ίλιον / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2020-05-26 14:00:00
0 0

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιλίου στη συνεδρίασή του την Τρίτη 19.05.2020, ενέκρινε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα σχετικά με κεραία κινητής τηλεφωνίας:

 

«Με το παρόν ψήφισμα το Δημοτικό Συμβούλιο ζητά, προς όλες τις αρμόδιες αρχές, την άμεση απομάκρυνση κεραίας κινητής τηλεφωνίας που βρίσκεται σε οίκημα επί της οδού Σύρου 17 στο Περιστέρι.

 

Αν και η εν λόγω κεραία, εντάσσεται στα διοικητικά όρια του Δήμου Περιστερίου, οι συνέπειες της λειτουργίας της επηρεάζουν δημότες και κατοίκους τόσο του Δήμου Ιλίου, όσο και του Δήμου Περιστερίου, καθώς η οδός Σύρου αποτελεί όριο των δύο Δήμων.

 

Η κεραία κινητής τηλεφωνίας, που τοποθετήθηκε κατά τη διάρκεια του περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών, θίγει την ήδη υποβαθμισμένη δημόσια υγεία των κατοίκων της περιοχής, ενώ βρίσκεται σε μικρή απόσταση από δημόσιες δομές, όπως των 36ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου και το 3ο Γενικό Λύκειο Ιλίου.

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιλίου, εκφράζει τη στήριξή του στα αιτήματα και τις κινητοποιήσεις των κατοίκων της περιοχής και ζητά:

 

• Την άμεση απομάκρυνση της συγκεκριμένης κεραίας.

 

• Ανάκληση παντός τύπου άδειας που τυχόν έδωσαν οι συναρμόδιες υπηρεσίες για την τοποθέτηση της συγκεκριμένης κεραίας.

 

• Να αλλάξει το θεσμικό πλαίσιο που εξυπηρετεί τα συμφέροντα και την ασυδοσία των εταιρειών τηλεφωνίας, αδιαφορώντας επιδεικτικά για τη δημόσια υγεία».

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by