Εγκαινιάστηκε το ΚΕΠ Υγείας στο Ίλιον
Κατηγορία : Ίλιον / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2019-03-20 19:00:00
0 0

Δυο ακόμα σημαντικές δομές Υγείας στο Δήμο Ιλίου, στο πλαίσιο της διεύρυνσης του δικτύου κοινωνικής μέριμνας, εγκαινίασαν σήμερα ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος και ο πρόεδρος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης.

 

Τον αγιασμό τέλεσε ο Πανοσιολογιότατος π. Γαβριήλ.

 

Πρόκειται για το ΚΕΠ Υγείας και το Τοπικό Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, τα οποία λειτουργούν, στο πλαίσιο της συνεργασίας με το ΕΔΔΥΠΠΥ και υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, στα Δημοτικά Ιατρεία Αγ. Φανουρίου, με στόχο την ενημέρωση γύρω από θέματα προληπτικών εξετάσεων καθώς και την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με την αξία της εθελοντικής προσφοράς μυελού των οστών.

 

ilion_kep_2.JPG

 

Οι δυο δομές προστίθενται στο πλήθος προγραμμάτων προληπτικού ελέγχου που υλοποιεί ο Δήμος Ιλίου, όπως το Ιατρείο Μητρικού Θηλασμού και περιγεννητικής φροντίδας, τη Βρεφική Βιβλιοθήκη, τα Δημοτικά Ιατρεία, το Δημοτικό Οδοντιατρείο, το Δημοτικό Φυσικοθεραπευτήριο, τη Δημοτική Τράπεζα Αίματος κ.ά.

 

ilion_kep_3.JPG

 

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

 

«Σήμερα αισθάνομαι ιδιαίτερη συγκίνηση, καθώς εκτός από το ΚΕΠ Υγείας, εγκαινιάσαμε και το Τοπικό Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, συμβάλλοντας έτσι στο ζωτικής σημασίας έργο του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας». Στόχος είναι να φτάσει, σε όσους περισσότερους δημότες γίνεται, το μήνυμα εθελοντικής προσφοράς μυελού των οστών, δίνοντας ελπίδα ζωής σε συνανθρώπους μας. Κάθε ενέργεια που κάνουμε έχει μια συνισταμένη: να αποτελεί ο Δήμος Ιλίου φωτεινή νησίδα αλληλεγγύης σε κάθε πολίτη που το έχει ανάγκη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο του ΕΔΔΥΠΠΥ και της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη, τον Αναπληρωτή Καθηγητή Παιδιατρικής Αιματολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών και Επιστημονικό Διευθυντή της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» Στέλιο Γραφάκο για τη συνεργασία, καθώς και το σύνολο του προσωπικού της Κοινωνικής Υπηρεσίας για την εξαιρετική δουλειά στις δομές κοινωνικής μέριμνας του Δήμου μας».

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2019 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by