Εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός του Δήμου Ιλίου για το 2018
Κατηγορία : Ίλιον / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2017-12-08 15:00:00
0 0

Εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός για το 2018 και το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης του Δήμου Ιλίου, με τις υπ’ αριθμ. πρωτ. 99406/35032/01.12.2017 και 99400/35030/05.12.2017 αποφάσεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

 

Με την έγκρισή τους επιβεβαιώνεται η άψογη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου Ιλίου, ο αποτελεσματικός εσωτερικός έλεγχος, καθώς επίσης, ο μεθοδικός και στοχευμένος σχεδιασμός, που οδήγησαν και φέτος στην κατάρτιση ρεαλιστικού, εφαρμόσιμου και πλήρως εναρμονισμένου με τα οικονομικά δεδομένα Προϋπολογισμού και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ρεαλιστικό και ισοσκελισμένο αξιολόγησε τον Προϋπολογισμό του Δήμου Ιλίου για το 2018 το Παρατηρητήριο Οικονομικής Αυτοτέλειας των Ο.Τ.Α., με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 829/29.09.2017 έγγραφό του.

 

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος εμφανώς ικανοποιημένος, δηλώνει:

«Η έγκριση του Προϋπολογισμού και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης του Δήμου μας είναι το αποτέλεσμα της αντίληψης που διαθέτουμε και εφαρμόζουμε, για χρηστή Διοίκηση και διαχείριση του δημόσιου χρήματος, που σε συνδυασμό με την άρτια κατάρτιση και τον επαγγελματισμό του προσωπικού μας, τις μεθοδικές και ταχύτατες ενέργειές του, καταφέρνουμε αφενός να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, χωρίς οφειλές, αφετέρου να είμαστε διεκδικητικοί και συνεπείς στο πρόγραμμά μας, χωρίς να παρακωλύεται το έργο του Δήμου.

Οι επιπτώσεις της δυσμενούς οικονομικής περιόδου που διανύουμε και η οικονομική δυσπραγία των Δήμων, αποτυπώνεται στους συρρικνωμένους προϋπολογισμούς που παρουσιάζουν κάθε χρόνο. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ωστόσο, συνεχίζει να συμβάλλει, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο Δημόσιο Φορέα, στην προσπάθεια της χώρας να ορθοποδήσει».

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by