Ενημερωτική εκδήλωση για την προσχολική ηλικία στον Δήμο Ιλίου
Κατηγορία : Ίλιον / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2017-11-17 16:15:00
0 0

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Ιλίου, στο πλαίσιο της Σχολής Γονέων Προσχολικής Ηλικίας, με θέμα «Μορφές παιχνιδιού και αλληλεπίδρασης με τα παιδιά προσχολικής ηλικίας», σε συνεργασία με το Τμήμα Πρώιμης Παρέμβασης του  Ιδρύματος Ι.Π.Α.Π. «Η Θεοτόκος», την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017, στο Δημαρχιακό Μέγαρο «Βασίλειος Κουκουβίνος».

 

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας, η Αναπτυξιακή Ψυχολόγος MSc Αφροδίτη Κορογιαννάκη και η Θεραπεύτρια Λόγου & Ομιλίας MSc Ιωάννα Καραβαγγέλη, μέλη της διεπιστημονικής ομάδας του Ιδρύματος, παρουσίασαν τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να υποστηρίξουμε τα παιδιά προσχολικής ηλικίας, μέσα από διάφορες μορφές παιχνιδιού και αλληλεπίδρασης, ώστε να εξελιχθούν καλύτερα σε όλους τους τομείς.

 

Μετά το τέλος της ομιλίας, ακολούθησε διεξοδική συζήτηση, όπου οι γονείς μοιράστηκαν τους προβληματισμούς τους σχετικά με την καθημερινότητα των παιδιών.

 

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

«Πρωταρχικός μας στόχος είναι η κατάλληλη ενημέρωση και υποστήριξη των γονέων, επειδή πιστεύουμε ότι με αυτόν τον τρόπο θα τους βοηθήσουμε να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στο σύνθετο ρόλο τους. Τα θέματα των σεμιναρίων της Σχολής Γονέων Προσχολικής Ηλικίας του Δήμου μας αντλούνται μέσα από τα ενδιαφέροντα των γονέων, οι οποίοι με τις προτάσεις τους διαμορφώνουν τη θεματολογία των επόμενων συναντήσεων».

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by