Επίσκεψη Δημάρχου με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών στα έργα του Ιλίου
Κατηγορία : Ίλιον / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2017-09-13 16:25:00
0 0

Ο Δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών, Σπύρος Τζόκας, επισκέφτηκαν έργα στον Δήμο Ιλίου, τα οποία είτε βρίσκονται σε εξέλιξη, είτε σε δημοπράτηση και χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής.

Συγκεκριμένα, επισκέφτηκαν τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, το Πολυδύναμο Βιοκλιματικό Κέντρο (Γηροκομείο), το κτίριο στο πάρκο Φοινίκων, όπου θα ανακατασκευαστεί για να στεγάσει τον 5ο Βρεφονηπιακό Σταθμό και τον χώρο όπου πρόκειται να κατασκευαστεί ο νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός «NΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΑΚΟΣ», επί της οδού Ελλησπόντου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σπύρος Τζόκας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη των έργων και την πορεία των εργασιών, επαναλαμβάνοντας την πάγια θέση της Περιφέρειας Αττικής για υλοποίηση οποιασδήποτε ώριμης μελέτης, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος αφού ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για το έμπρακτο ενδιαφέρον του, σημείωσε:

«Οι ώριμες μελέτες της Τεχνικής μας Υπηρεσίας βρίσκουν ανταπόκριση από την Περιφέρεια Αττικής. Τα έργα που υλοποιούνται στον Δήμο μας, όχι μόνο θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών, αλλά όταν ολοκληρωθούν, θα μας δοθεί η δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε ακόμα περισσότερες οικογένειες, να φροντίσουμε καλύτερα τους ηλικιωμένους και τέλος, θα θωρακιστεί η πόλη και θα προστατευτούν οι περιουσίες των συμπολιτών μας από τις καταστροφικές συνέπειες των πλημμυρικών φαινομένων των τελευταίων ετών. Πρόκειται για έργα μείζονος σημασίας, για το λόγο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου και το Περιφερειακό Συμβούλιο».

Στην επίσκεψη παρευρέθηκαν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιλίου Γεώργιος Λιόσης και υπηρεσιακοί παράγοντες, καθώς επίσης, οι συνεργάτες του Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρης Αγγελινάς και Θεόδωρος Κουτσοθεοδωρής.

 

 

 

 

 

 

 

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by