Επιτυχίες των μαθητών του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Ιλίου
Κατηγορία : Ίλιον / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2018-09-03 16:10:00
0 0

Σημαντικές επιτυχίες σημείωσαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Ιλίου, καθώς από τα 15 παιδιά που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις, 9 από αυτά εισήχθησαν σε Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

 

Σημειώνεται ότι, το Κοινωνικό Φροντιστήριο από το 2012 προσφέρει δωρεάν πρόσθετη διδακτική στήριξη σε μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με στόχο την ανακούφιση των οικογενειών με χαμηλά εισοδήματα, οι οποίες έχουν ενταχθεί στα Κοινωνικά Προγράμματα του Δήμου, βάσει κοινωνικών και οικονομικών κριτήριων.

 

Όπως δήλωσε, φανερά ικανοποιημένος, ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

«Η προσπάθεια που καταβάλλεται στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου μας είναι άξια συγχαρητηρίων. Με την επιτυχία τους οι νέοι παραδίδουν μαθήματα θάρρους, επιμονής και αισιοδοξίας, καθώς παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι οικογένειές τους, αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που τους δίδονται για την κατάκτηση των ονείρων τους.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και στους γονείς τους για τη δύναμη ψυχής, καθώς επίσης, στους εθελοντές καθηγητές, οι οποίοι αγκάλιασαν με αγάπη και στήριξαν αυτά τα παιδιά, οδηγώντας τα στην επιτυχία. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω θερμά για την ανταπόκρισή τους, η οποία αποδεικνύει το αληθινό πρόσωπο της προσφοράς και της αλληλεγγύης που διαθέτει η κοινωνία του Ιλίου.

Σε όσες νέες και νέους του Κοινωνικού μας Φροντιστηρίου δεν κατάφεραν να κατακτήσουν τους στόχους τους, θα ήθελα να τους διαβεβαιώσω ότι είμαστε όλοι υπερήφανοι για την προσπάθεια και το θάρρος τους. Από τις δοκιμασίες της ζωής σίγουρα γινόμαστε δυνατότεροι και ωριμάζουμε, αλλά ποτέ δεν εγκαταλείπουμε τα όνειρά μας. Οι ευκαιρίες που επιφυλάσσει το μέλλον περιμένουν να τις κατακτήσετε.»

 


blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2019 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by