Μήνυμα Δημάρχου Ιλίου για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας
Κατηγορία : Ίλιον / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2017-09-29 15:45:00
0 0

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας για την Τρίτη Ηλικία την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017, ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος απευθύνει το ακόλουθο μήνυμα:

 

«Η συμβολή των ατόμων της Τρίτης Ηλικίας στην κοινωνία είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της. Με τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους συνιστούν ένα ζωντανό, ουσιαστικό και ενεργό κύτταρό της, την αξία του οποίου οφείλουμε να αναγνωρίσουμε. Πρόκειται για μαχητές της ζωής, που φτάνουν σε αυτήν την ηλικία μέσα από καθημερινούς αγώνες και προσωπικές υπερβάσεις.

 

Παρά τα προβλήματα που σήμερα αντιμετωπίζουν, από τη μείωση των συντάξεων και την ελλιπή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, συνεχίζουν τη μάχη της ζωής, στηρίζοντας τους νεότερους, αποτελώντας τον συνδετικό κρίκο με τα ιδανικά και τις αξίες της πατρίδας μας, καθώς και ένα φωτεινό παράδειγμα για όλους μας.

 

Τους οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ», γιατί συνεχίζουν να προσφέρουν πολλά στη χώρα μας.

 

Στον Δήμο Ιλίου, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να εξασφαλίσουμε την αξιοπρεπή διαβίωσή τους και την ενεργή τους συμμετοχή στην κοινωνία.

 

Ό,τι όμως και να κάνουμε για την Τρίτη Ηλικία, είναι λίγο μπροστά στην προσφορά της. Το μήνυμα που θα ήθελα να αποστείλω, είναι ότι τους ανθρώπους αυτούς θα πρέπει να τους τιμούμε κάθε ημέρα και στιγμή της ζωής μας.»

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by