Μήνυμα του Νίκου Ζενέτου για τους συμμετέχοντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις
Κατηγορία : Ίλιον / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2019-08-27 10:30:00
0 0

Μήνυμα του Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου για τους συμμετέχοντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις:

 

«…Εκ των γραμμάτων γεννάται η προκοπή με την οποίαν λάμπουν τα ελεύθερα έθνη…»

Ρήγας Φεραίος


Θα ήθελα να εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στους νέους και νέες του Δήμου Ιλίου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Με κόπο, προσπάθεια και δύναμη ψυχής έκαναν τους στόχους τους πραγματικότητα.

 

Είναι η σειρά τους να οπλιστούν με την ανατρεπτική δύναμη που δίνει η μάθηση και να εκμεταλλευτούν τα όπλα που τους παρέχονται για να προχωρήσουν στη βαθιά, επεξεργασμένη γνώση. Να μη φοβηθούν το, γεμάτο προκλήσεις, κόσμο που ανοίγεται μπροστά τους.

 

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους γονείς και τους καθηγητές τους, οι οποίοι αψήφησαν τις δυσκολίες και στάθηκαν δίπλα τους, σημαντικοί αρωγοί σε αυτό το επίπονο αλλά όμορφο ταξίδι.

 

Στους μαθητές που δεν κατάφεραν να επιτύχουν τους στόχους τους, θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι οι πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν μια ευκαιρία για το μέλλον αλλά όχι τη μοναδική. Η ζωή επιφυλάσσει δοκιμασίες, χαρές και εκπλήξεις, αρκεί να πορεύονται με όπλα την πίστη και υπομονή.

 

Κλείνοντας, δε θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους, απλώς, καλή επιτυχία γιατί θα έμοιαζε σαν να αμφιβάλλω για αυτήν. Εύχομαι να τη διαχειριστούν σωστά για να κτίσουν έναν κόσμο, καλύτερο από αυτόν που θα τους παραδώσουμε.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2020 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by