Ο Δήμος Ιλίου τίμησε τον αείμνηστο δωρητή Κώστα Αστερίου
Κατηγορία : Ίλιον / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2017-06-09 15:20:00
0 0

Σε συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τιμητική εκδήλωση για τον αείμνηστο συμπολίτη και δωρητή Κώστα Αστερίου, την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017, στον χώρο, τον οποίο εμπιστεύτηκε στον Δήμο Ιλίου, με αγάπη για την πόλη του και τα παιδιά, εκτιμώντας το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου, την ορθή αξιοποίηση της περιουσίας του και τη χρηστή διαχείριση των οικονομικών του πόρων.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο «Η Εθνική Εστία», που παρουσίασε προς τιμήν του ένα όμορφο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα και στον οποίο υπήρξε για χρόνια ενεργό μέλος ο αείμνηστος δωρητής.

 

Ο Κώστας Αστερίου, ο οποίος απεβίωσε στις 14.12.2011, μέσω της ιδιόγραφης διαθήκης του το 2007, δώρισε στον Δήμο Ιλίου οικόπεδο επιφάνειας 836,09τ.μ. και ισόγεια κατοικία, εντός αυτού, επιφάνειας 57τ.μ. Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιλίου αποδέχθηκε τη δωρεά κληρονομιάς τον Σεπτέμβριο του 2013, μετά την παρέλευση του χρονικού διαστήματος που είχε θέσει ως όρο στην διαθήκη του.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, τιμώντας τη μνήμη του, απένειμε αναμνηστική πλακέτα στη σύζυγό του Άννα Αστερίου και το μετάλλιο της πόλης στην αδελφή του Αγγελική Βλάχου, ενώ κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, σημείωσε:

 

«Το όνομα του Κώστα Αστερίου έχει γραφτεί, πλέον, στην ιστορία της πόλης μας. Η πράξη του αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς. Είναι ένα φωτεινό παράδειγμα, το οποίο εύχομαι να βρει και άλλους μιμητές.
Ο λαός του Ιλίου και κυρίως τα παιδιά, θα τον ευγνωμονούν. Ανήκει πλέον σε εκείνους τους λίγους που θέλουν να προσφέρουν στους πολλούς.
»

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιλίου Δημήτρης Κουκουβίνος, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι Ιλίου, ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Η Εθνική Εστία» Βασίλης Φούκης, η επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ελένη Σταθοπούλου και πλήθος κόσμου.

 

Ο χώρος που δώρισε στον Δήμο Ιλίου ο αείμνηστος Κώστας Αστερίου

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, τιμώντας τη μνήμη του Κώστα Αστερίου, απένειμε αναμνηστική πλακέτα στη σύζυγό του Άννα Αστερίου

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, παραδίδει το μετάλλιο της πόλης στην αδελφή του Κώστα Αστερίου, Αγγελική Βλάχου, ενώ ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Η Εθνική Εστία» Βασίλης Φούκης και το Δ.Σ. του Συλλόγου, της παραδίδει προσωπογραφία του αείμνηστου δωρητή.

 

 

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by