Συνάντηση του Νίκου Ζενέτου με τον Εμπορικό Σύλλογο Ιλίου
Κατηγορία : Ίλιον / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2020-11-03 13:35:00
0 0

Με το βλέμμα στραμμένο στις εξελίξεις και τα συνεχή μέτρα που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση της διασποράς του Covid-19, ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος συναντήθηκε με το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Ιλίου, στο πλαίσιο της τακτικής επικοινωνίας τους για θέματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο.

 

Τα μέλη του Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Ιλίου ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Ιλίου για τη διαχρονική υποστήριξή του, εξέφρασαν την ανησυχία τους για τις εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας σε σχέση με τον κλάδο και ζήτησαν τη συμπαράσταση του Δήμου για μια δυναμική επανεκκίνηση, με προωθητικές δράσεις και ενέργειες, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

 

Από την πλευρά του, ο κ. Ζενέτος ευχαρίστησε επίσης το Δ.Σ. του Συλλόγου για την καλή συνεργασία προς όφελος των επαγγελματιών και κατ’ επέκταση των πολιτών και τόνισε ότι ο Δήμος έχει εντείνει τις προσπάθειες για δημιουργία κλίματος ασφάλειας και προσέλκυσης επισκεπτών, με αύξηση των προγραμμάτων καθαριότητας σε όλη την πόλη, τακτικές απολυμάνσεις, ενεργειακή αναβάθμιση του οδοφωτισμού, φύτευση εποχιακών λουλουδιών, έγκαιρο προγραμματισμό για τον στολισμό των Χριστουγέννων κά.

 

«Αντιλαμβανόμαστε την κρισιμότητα της κατάστασης και την ανάγκη να υπάρχουν παρεμβάσεις που θα επιτρέψουν την τοπική αγορά να παραμείνει ζωντανή και προς την κατεύθυνση αυτή έχουμε εντείνει τις ενέργειές μας. Ως Δήμος κάνουμε ότι μπορούμε, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και της ευθύνης μας, για να κρατήσουμε όρθιο τον εμπορικό ιστό της πόλης» τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Φερεντίνος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιλίου Άγγελος Αναστασόπουλος, ο αντιπρόεδρος Χρήστος Σιδηρόπουλος, ο γραμματέας Παύλος Μαντέλος και ο ταμίας Νίκος Κεφαλάς.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by