Ανδ. Μποζίκας: Με αξιοκρατικές διαδικασίες η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων
Κατηγορία : Α.Σ.Δ.Α. / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-07-01 15:40:00
0 0

Ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ έκανε την παρακάτω δήλωση σχετικά  με την εφαρμογή των  διατάξεων του Ν. 4250/2014  που αφορά στην αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων:

 

«Εκφράζω την αντίθεσή μου με την εφαρμοστική εγκύκλιο που εξέδωσε το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων, όπου τουλάχιστον ποσοστό 15% των εργαζομένων σε μία υπηρεσία, πρέπει να αξιολογηθεί ως «άχρηστο».


Αυτού του τύπου η «αξιολόγηση»  δεν έχει καμία σχέση ούτε με τη βελτίωση των υπηρεσιών, ούτε με την αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού, παρά μόνο θα χρησιμοποιηθεί ως  μία νέα «δεξαμενή» απολύσεων και συνεχούς κινητικότητας.


Πιστεύω ότι η αξιολόγηση των εργαζομένων στο δημόσιο τομέα πρέπει να γίνει με αξιοκρατικές και αδιάβλητες διαδικασίες  και να αποτελέσει  εργαλείο αναδόμησης της δημόσιας διοίκησης, στην κατεύθυνση  εξυπηρέτησης του πολίτη και των δομών της πολιτείας».

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by