ΚΕΔΕ: Ο Σταύρος Τασιόπουλος στο Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Κατηγορία : Κ.Ε.Δ.Ε. / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2017-07-14 10:00:00
0 0

Ο Αιγαλεώτης Σταύρος Τασιόπουλος, Υπ. Διδάκτωρ Δημοσίου Δικαίου Νομικής Αθηνών, με ουσιαστική επιστημονική δραστηριότητα, έγινε μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).

Το Ινστιτούτο αυτό, έχει δημιουργηθεί από την ΚΕΔΕ, με σκοπό την επιστημονική μελέτη και τεκμηρίωση των θεμάτων της Αυτοδιοίκησης μέσα από την σύνθεση της γνώσης των επιστημόνων με την εμπειρία των αυτοδιοικητικών στελεχών, ενώ απαρτίζεται από σημαντικές ακαδημαϊκές προσωπικότητες.

Ο ορισμός του κ. Τασιόπουλου, ως μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου έγινε έπειτα από εισήγηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνων, Γιώργου Πατούλη, σε πρόσφατη συνεδρίαση του Ινστιτούτου στην Αθήνα.

Ο κ. Τασιόπουλος, είναι Δικηγόρος και έχει εξειδίκευση, όντας κάτοχος τριών μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, σε ζητήματα δημοσίου δικαίου και πολιτικών, διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων, περιβάλλοντος και ενέργειας.

Η τοποθέτηση του είναι τιμή για το Αιγάλεω, και αποδεικνύει ότι οι Αιγαλιώτες μπορούν και βρίσκονται στον πυρήνα των εξελίξεων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σταύρος Τασιόπουλος, είναι ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αιγάλεω, ενώ έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον ΟΟΣΑ στο Παρίσι ως επιστημονικός συνεργάτης του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by