Η ΠΕΔΑ για το ζήτημα διαχείρισης απορριμμάτων
Κατηγορία : Π.Ε.Δ.Α. / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2017-03-02 13:10:00
0 0

Δήλωση του Προέδρου της ΠΕΔ Αττικής, Νίκου Σαράντη:

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής βρίσκεται σε διαδικασία διαλόγου στην αρμόδια επιτροπή της αναφορικά με την πρόοδο του ΠΕΣΔΑ και των Τοπικών Σχεδίων Διαχείρισης των Δήμων.

Η εισήγηση της επιτροπής  θα συζητηθεί στο ΔΣ της ΠΕΔΑ σε συνεδρίαση κατά την οποία θα κληθούν για πρόσθετη ενημέρωση της ΠΕΔΑ και εκπρόσωποι του ΕΔΚΝΑ.

Όπως έχουν συζητηθεί στο ΔΣ της ΠΕΔΑ όλα τα θέματα που αφορούν το κρίσιμο ζήτημα του ΠΕΣΔΑ και της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Αττική. Με στόχο την αποτελεσματική συνεργασία Πρώτου και Δεύτερου Βαθμού και τελικά την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος επ ωφελεία των Δήμων και των κατοίκων.

Εκφράζουμε την απορία μας για την επαναλαμβανόμενη πρακτική του Προέδρου της ΚΕΔΕ να προκαταλαμβάνει την θέση της αρμόδιας ΠΕΔ παρεμβαίνοντας με δηλώσεις για το θέμα του ΠΕΣΔΑ. Και τονίζουμε πάλι ότι μόνο ζητούμενο πρέπει να είναι η επιτυχία του Σχεδίου Διαχείρισης των απορριμμάτων στην Αττική, με τη συνεχή αναζήτηση λύσης σε κάθε πρόβλημα που επισημαίνεται.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by