ΠΕΔΑ: Επιτυχία για το συνέδριο ELISAN
Κατηγορία : Π.Ε.Δ.Α. / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-11-16 13:30:00
0 0

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το Ευρωπαϊκό Συνέδριο για την Αυτοαπασχόληση των Νέων που συνδιοργάνωσαν  η ΠΕΔ Αττικής και το Ευρωπαϊκό Δίκτυο ELISAN στην Αθήνα.

 

Θέσεις, προτάσεις, εφαρμοσμένα παραδείγματα και πρακτικές , ξεδιπλώθηκαν κατά την διάρκεια του διήμερου Συνεδρίου ανοίγοντας νέους δρόμους για την αυτοαπασχόληση των νέων και τον πολλαπλό ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν οι τοπικές κοινωνίες και η τοπική αυτοδιοίκηση , συγκεκριμένα.

 

Οι επίτιμοι προσκεκλημένοι  από την Γαλλία, την Ιταλία , την Αυστρία, την Ολλανδία  και άλλες ευρωπαϊκές χώρες , εξήραν την ελληνική  φιλοξενία και την άψογη διοργάνωση του συνεδρίου το οποίο αποτέλεσε «θερμοκήπιο» νέων ιδεών.

 

Μάλιστα, κατά την τελετή λήξης, η Πρόεδρος του ELISAN και Αντιδήμαρχος Μασσαλίας, Sylvie Carrega, πρότεινε να συνεχιστεί η ωφέλιμη αυτή ανταλλαγή θέσεων και προβληματισμών την επόμενη φορά στην Γαλλία, απευθύνοντας  τιμητική  πρόσκληση στον Πρόεδρο της ΠΕΔ Αττικής και Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων – Καματερού Νίκο Σαράντη.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by