Εθελοντική αιμοδοσία στο Δήμο Περιστερίου
Κατηγορία : Περιστέρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-10-21 18:40:00
0 0

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στην 33η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Περιστερίου που πραγματοποιήθηκε στις 19 Οκτωβρίου 2015 στο Δημαρχείο της πόλης, με την  συνεργασία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.).

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, τόνισε πως η αιμοδοσία είναι η ίδια η αγάπη στην πράξη. Αναφερόμενος στην προσέλευση ο κ. Παχατουρίδης δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό που τόσοι πολίτες ανταποκρίθηκαν και στο κάλεσμα του Δήμου μας. Στέκομαι μπροστά τους με αίσθημα ευθύνης και ταπεινοφροσύνης».

Η Υπεύθυνη της Κινητής Ομάδας Αιμοληψίας του Θριασίου Νοσοκομείου Μαρία Μπάκα επισήμανε πως οι ανάγκες της χώρας μας για αίμα είναι πολύ μεγάλες και συνεχώς αυξάνονται. Η εθελοντική αιμοδοσία είναι πράξη ανθρωπιάς που μπορεί να σώσει ζωές.

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου (ΟΠΑΑΠ) Ξένη Κορόγιαννη, σε δήλωσή της, τόνισε: "Είναι απαραίτητο να εξασφαλίσουμε σταθερούς εθελοντές αιμοδότες καθώς οι ανάγκες είναι πολλές και η χώρα μας δυστυχώς για να τις καλύψει, εισάγει αίμα".

Το αίμα είναι κοινωνικό αγαθό και δεν μπορεί να αντικατασταθεί από κανένα φάρμακο. Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί πράξη αγάπης, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by