Ενεργή συμμετοχή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Περιστερίου στη δράση «Ανακυκλώνω Καπάκια: βοηθάω - κινο
Κατηγορία : Περιστέρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2017-03-08 10:55:00
0 0

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια του Δήμου Περιστερίου και του Δημοτικού Σύμβουλου, Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου και Υπεύθυνου της Δράσης «Ανακυκλώνω Καπάκια: βοηθάω - κινούμαι» Μπάμπη Δούναβη.

 

Μέσα από τις δραστηριότητές της, έχει εντάξει την συλλογή από καπάκια πλαστικά προκειμένου να συνδράμει στην μεγάλη προσπάθεια του Δήμου για την αγορά – προμήθεια αναπηρικών αμαξιδίων για άτομα που χρήζουν τέτοιας ανάγκης.

 

Η Υπεύθυνη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Νικολίτσα Καρκούλια μετέβη την Τρίτη 7 Μαρτίου 2017 στο «Πράσινο Σπίτι» του Δήμου μαζί με τον Υπεύθυνο της Δράσης κ. Δούναβη και παραδώσαν μεγάλη ποσότητα από καπάκια τα οποία τα πρόσφεραν τα μέλη της Βιβλιοθήκης και του Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου.

 

Τόσο η κα. Καρκούλια, όσο και ο κ. Δούναβης ευχαρίστησαν όλους τους συμμετέχοντες την περιβαλλοντική και κοινωνική δράση, η οποία θα συνεχιστεί η προσπάθεια αυτή, με την συμβολή όλων των δημοτών.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by