Εορταστικές δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Περιστερίου για την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου
Κατηγορία : Περιστέρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2017-04-20 08:55:00
0 0

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, διοργανώνει την Κυριακή 30 Απριλίου 2017 τις παρακάτω δράσεις – εκδηλώσεις:

1. Η Βιβλιοθήκη θα ανοίξει στις 17:00 έως 22:00 και θα περιμένει όλους τους φίλους του βιβλίου να περιηγηθούν τους χώρους της, να διαβάσουν στο Αναγνωστήριο, να κάνουν χρήση της Ηλεκτρονικής Βιβλιοθήκης και όσοι το επιθυμούν να γίνουν νέα μέλη της.

2. Καλούνται οι φοιτήσαντες στο κτήριο της Βιβλιοθήκης «Το ιστορικό Πέτρινο» να γιορτάσουν μαζί την 6η Επετειακή εκδήλωση «Μαζί ξανά στο σχολείο», όπως γίνετε κάθε χρόνο.

3. Την γιορτινή αυτή ημέρα θα κλείσει με τη Μουσική Βραδιά που και φέτος ο Παντελής Γούσης Διευθυντής του Εθνικού Ωδείου Περιστερίου να επιμεληθεί το πρόγραμμα μαζί με την εξαιρετική Ερμηνεύτρια Αγγελική Αντωνοπούλου.

Η Επικεφαλής της Συντονιστικής Επιτροπής, Αντιδήμαρχος Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου και τα μέλη της, προσκαλούν όλους τους πολίτες με πολλή χαρά να συναντηθούν, να ανταλλάξουν απόψεις, να ακούσουν προτάσεις και να περάσουν όμορφα αυτή την ξεχωριστή ημέρα για την Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης μας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by