Κινητοποίηση του Δήμου Περιστερίου για το σεισμό
Κατηγορία : Περιστέρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2019-07-20 11:50:00
0 0

Σε πλήρη κινητοποίηση τέθηκαν από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Περιστερίου, όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Περιστερίου, αμέσως μετά την ισχυρή σεισμική δόνηση της 19ης Ιουλίου 2019 που έπληξε την Αττική.

 

Με απόφαση του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη βρίσκονται επί ποδός όλες οι αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες και το προσωπικό για τη λήψη προληπτικών μέτρων, αλλά και για την καταγραφή ζημιών.

 

Η Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μαίρη Τσιώτα - Μάρκου συμμετείχε στην έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών, με θέμα «Εκτίμηση της κατάστασης, πιθανές δράσεις αρωγής των πληγέντων και αποκατάστασης των ζημιών», ενημερώνοντας για τα άμεσα μέτρα προστασίας των πολιτών που πήρε ο Δήμος Περιστερίου.

 

Από την πρώτη στιγμή του σεισμικού φαινομένου η κα. Τσιώτα είχε συνεχή επικοινωνία με τους συντονιστές του Πυροσβεστικού Σώματος και την Αστυνομία, για τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν εντός της πόλης.

 

Συνολικά, δέκα (10) κλιμάκια ελέγχου μηχανικών της Τεχνικής Υπηρεσίας πραγματοποιούν αυτοψίες σε κατοικίες και καταστήματα, ανταποκρινόμενα άμεσα στα αιτήματα των πολιτών. Τοποθετώντας σήμανση γύρω από τα επικίνδυνα κτίρια της πόλης, αποκλείοντας τη διέλευση πεζών και τη στάθμευση οχημάτων κάτω από αυτά.

 

Με απόλυτη τάξη εκκενώθηκαν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου, ενώ κλιμάκιο με μηχανικούς πραγματοποίησε αυτοψίες και στα δημοτικά κτήρια.

 

Οι πολίτες που τυχόν αντιμετωπίζουν προβλήματα από το σεισμό μπορούν να επικοινωνούν με τις υπηρεσίες του Δήμου Περιστερίου στο πενταψήφιο 15100, στα σταθερά τηλέφωνα 2105715408, 2105701647 και κινητό 6972666517.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by