Μήνυμα του Αντιδημάρχου Παιδείας Θεόδωρου Αρβανίτη
Κατηγορία : Περιστέρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2011-09-01 13:00:00
0 0

«Η αγωνία των παιδιών μας που δοκιμάσθηκαν στις πανελλήνιες εξετάσεις έλαβε τέλος. Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των Λυκείων του Περιστερίου που κατάφεραν με τις επιδόσεις τους να εισαχθούν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Η συστηματική προσπάθεια για την προετοιμασία των υποψηφίων αποτέλεσε για τους ίδιους και τις οικογένειές τους αναμφισβήτητα μια επώδυνη δοκιμασία.

Πιστεύω, όμως, ότι τώρα ανοίγονται μπροστά τους νέοι δρόμοι για το μέλλον, και την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, μιας και η γνώση αλλά και η εξειδίκευση είναι σήμερα το κλειδί για την επιτυχία. Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι με αγάπη και ζήλο μεταδίδουν τις απαραίτητες γνώσεις στους μαθητές και τους γονείς που στηρίζουν με οποιονδήποτε τρόπο την προσπάθεια αυτή.

Στους μαθητές που παρά τις προσπάθειές τους, δεν κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους, θέλω να τονίσω ότι η όποια αποτυχία στις εξετάσεις δεν πρέπει να λειτουργήσει ανασταλτικά για την πραγματοποίηση των στόχων τους».

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by