Νέα υπερσύγχρονα οχήματα καθαριότητας απέκτησε ο Δήμος Περιστερίου
Κατηγορία : Περιστέρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2017-03-08 14:10:00
0 0

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Περιστερίου εξοπλίστηκε με τα πλέον υπερσύγχρονα απορριμματοφόρα, σκούπες, καλαθοφόρο και άλλα οχήματα για την αποκομιδή των απορριμμάτων και γενικότερα της καθαριότητας της πόλης!

 

Η ανανέωση του στόλου καθαριότητας έγινε με οχήματα τελευταίας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας και χαμηλότερων ρύπων (Euro 6).

 

Με σύνθημα "Άνθρωποι & Πόλη, Μαζί μπροστά", τα νέα οχήματα αναμένεται σύντομα να κυκλοφορήσουν στους δρόμους και να ενισχύσουν το δύσκολο έργο της καθαρής πόλης.

 

Με αφορμή την παραλαβή των νέων οχημάτων, η Αντιδήμαρχος    Περιβάλλοντος & Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα -  Μάρκου τόνισε ότι:

 

"Ο Δήμος Περιστερίου αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τα ανταποδοτικά τέλη πρωτοπορεί στην καθαριότητα επενδύοντας και αναπτύσσοντας τον μηχανολογικό του εξοπλισμό σε όλα τα επίπεδα, που αφορούν την ασφάλεια των εργαζομένων, την ποιότητα ζωής των πολιτών και το περιβάλλον".

 

Η Δημοτική Αρχή  διαχρονικά στοχεύει στην άνοδο των παρεχόμενων υπηρεσιών στην καθαριότητα, μέσα από τις τομές στο σύστημα αποκομιδής και καθαριότητας, αυξάνοντας στο μέγιστο βαθμό την ανακύκλωση.

 

Ταυτόχρονα, ο Δήμος Περιστερίου προχωρά στην απόσυρση των παλαιότερων οχημάτων που χρησιμοποιούνταν για τις ανάγκες καθαριότητας της πόλης, παραχωρώντας τα σε άλλους Δήμους της χώρας.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by