Ο Δήμος Περιστερίου δημιουργεί ένα ασφαλές οδικό δίκτυο
Κατηγορία : Περιστέρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2019-05-04 10:00:00
0 0

Με κύριο γνώμονα την αναμόρφωση των δρόμων πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα δεκάδες ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Περιστερίου. Ήδη πολλοί μικροί και μεγάλοι δρόμοι στην πόλη της Δυτικής Αθήνας έχουν αλλάξει εικόνα ενώ το επόμενο διάστημα σύμφωνα με τα όσα είπε ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων, Παναγιώτης Λύκος στα «ΔΥΤΙΚΑ ΝΕΑ», το οδικό δίκτυο του Περιστερίου θα μεταμορφωθεί.

 

κ. Λύκο παρατηρούμε τις τελευταίες μέρες να γίνονται πολλές ασφαλτοστρώσεις και σε διαφορετικά σημεία του Περιστερίου. Θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα;


Πράγματι ένας από τους βασικούς στόχους της σημερινής διοίκησης του Δήμου Περιστερίου είναι να δημιουργήσει ένα ασφαλές και αναβαθμισμένο οδικό δίκτυο για τους πολίτες. Έχουμε στοχεύσει στην καθημερινότητα της πόλης όχι μόνο μέσω των ασφαλτοστρώσεων αλλά και άλλων έργων που γίνονται στο Περιστέρι. Όσον αφορά το θέμα της αναβάθμισης του οδικού δικτύου έχουμε ολοκληρώσει από πέρυσι μια μεγάλη εργολαβία ενώ αυτό τον καιρό είναι σε εξέλιξη τέσσερις ακόμα μεγάλες εργολαβίες με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής και το ταμείο του Δήμου Περιστερίου. Οι μεγαλύτεροι δρόμοι στην πόλη θα αναβαθμιστούν ή έχουν ήδη αναβαθμιστεί κάνοντας το οδικό μας δίκτυο πιο ασφαλές. Συνολικά θα ασφαλτοστρωθούν περισσότεροι από 180 δρόμοι σε κάθε γειτονιά του Περιστερίου.

 

Lykos_dromos.jpg

 

Μιλήσατε για στοχευμένα έργα στην καθημερινότητα των πολιτών του Περιστερίου. Με ποια λογική θα κινηθείτε  μέχρι το τέλος της θητείας σας το Μάιο αλλά και μετά τις εκλογές αν είστε εκ νέου Διοίκηση.


Η κάλυψη των αναγκών της καθημερινότητας των πολιτών προϋποθέτει τον προγραμματισμό και την υλοποίηση ενός προγράμματος που έχουμε θέσει εδώ και πολλά χρόνια. Το κύριο μέλημα της Διοίκησης Παχατουρίδη τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι η αγορά οικοπέδων με χρήματα του αποθεματικού του Δήμου μας για τη συνεχή ανάπτυξη όλων των γειτονιών της πόλης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η δημιουργία βρεφονηπιακού σταθμού και παιδικής χαράς σε οικοδομικό τετράγωνο του Λόφου Αξιωματικών που είχαμε αγοράσει το προηγούμενο διάστημα. Όμοιες κινήσεις γίνονται και σε άλλους χώρους με σκοπό όπως είπαμε την καλυτέρευση της καθημερινότητας και την ανάπτυξη του Δήμου μας σε όλους τους τομείς. Παιδικές χαρές, πράσινοι και αθλητικοί χώροι αλλά και νέες εγκαταστάσεις είναι σε πρώτο πλάνο στο Δήμο Περιστερίου.

 

Διανύετε πλέον την ολοκλήρωση της τέταρτης θητείας ως Διοίκηση του Δήμου Περιστερίου. Ποιο νομίζετε πως είναι αυτό το χαρακτηριστικό που σας κάνει επιτυχημένους.


Η ατελείωτη δουλειά και η καλή συνεργασία. Όσοι ζουν στο Περιστέρι γνωρίζουν τις ατελείωτες ώρες δουλειάς και ενασχόλησης αρχικά του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη και εν συνεχεία των Αντιδημάρχων και συνεργατών της Διοίκησης. Η όρεξη μας δεν έχει μειωθεί καθόλου και είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για την πόλη μας και τους πολίτες της. Ο κόσμος του Περιστερίου γνωρίζει την καθημερινή μας προσπάθεια και σέβεται ότι η Διοίκηση Παχατουρίδη μιλάει με πράξει και όχι με λόγια. Προτιμάμε πρώτα να ολοκληρώνουμε ένα έργο και μετά να το παρουσιάζουμε στους πολίτες και όχι να λέμε πολλά λόγια πριν γίνει αυτό. Ίσως είναι και αυτό ένα κομμάτι που ο κόσμος της πόλης έχει εκτιμήσει και γι’ αυτό μας στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

 

Lykos_erga.jpg

 

Κλείνοντας η παράταξή σας κατάφερε στις προηγούμενες εκλογές να πάρει ένα μεγάλο ποσοστό της τάξης του 62%. Φτάνοντας πολύ κοντά στις δημοτικές εκλογές ποιες είναι οι σκέψεις σας αν λάβουμε υπόψιν μας ότι έχει αλλάξει η διαδικασία με απλή αναλογική.


Καταρχάς από την πρώτη στιγμή της μεγάλης νίκης της παράταξης στις προηγούμενες εκλογές παραμείναμε ταπεινοί και με το ισχυρό μήνυμα του κόσμου συνεχίσαμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Αυτό που ζητάμε από τον κόσμο για τις επερχόμενες εκλογές είναι να μας δώσει πάλι μια ισχυρή εντολή να συνεχίσουμε το πλάνο μας για την ανάπτυξη του Περιστερίου.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by