Περιστέρι: Ανακατασκευάζεται το γήπεδο του Ηφαίστου
Κατηγορία : Περιστέρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2017-07-28 10:05:00
0 0

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στην 25η συνεδρίαση του, την Πέμπτη 27 Ιουλίου, έπειτα από εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Τζόκα, ενέκρινε ακόμη  ένα  σημαντικά έργο για τη Δυτική Αθήνα.

 

Πιο συγκεκριμένα το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε τη  σύναψη και τους όρους προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Περιστερίου και του «Ο.Π.Α.Α.Π» του Δήμου Περιστερίου     για την κατασκευή του έργου   με τίτλο:

 

«Εγκατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Ηφαίστου Περιστερίου».

 

Σκοπός του έργου είναι η ενίσχυση των υπηρεσιών αθλητισμού στο Δήμο Περιστερίου, η βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών και η ενίσχυση της εμπορικής δραστηριότητας της περιοχής.

 

Το έργο αφορά την αντικατάσταση του παλαιού φθαρμένου χλοοτάπητα με καινούριο με ανανέωση της βάσης, καθώς και παρεμβάσεις συντήρησης στα αποδυτήρια του γηπέδου.   Το γήπεδο έχει διαστάσεις αγωνιστικού χώρου 65,00μ Χ 100,00μ και το βοηθητικό γήπεδο έχει διαστάσεις 50,00μ Χ 25,00μ.

 


Ειδικότερα θα πραγματοποιηθούν συνοπτικά οι παρακάτω εργασίες:

  • χωματουργικά-καθαιρέσεις
  • επενδύσεις-επιστρώσεις
  • κατασκευές ξύλινες ή μεταλλικές
  • λοιπά τελειώματα
  • δίκτυα (ηλεκτρικά-υδραυλικά)

 

Ο προϋπολογισμός του έργου σύμφωνα με τη μελέτη ανέρχεται στο ποσό των 820.000,00 ευρώ. Συγχρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής (ΚΑΕ 9777.03.330) έως το ποσό των 550.000 ευρώ και από πόρους του Δήμου Περιστερίου για το επιπλέον ποσό, ήτοι 270.000 ευρώ.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by