Περιστέρι: Ανεξαρτητοποίηση Δημοτικών Συμβούλων
Κατηγορία : Περιστέρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-12-27 13:35:00
0 0

Ανακοίνωση για την ανεξαρτητοποίηση τους εξέδωσαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Αλέξανδρος Πλέστης και Θανάσης Δημητρίου, από την Παράταξη «Περιστέρι με όλους – Ανατροπή», αναλυτικά:

«Αγαπητοί συνδημότες,

Μετά από ώριμη σκέψη πήραμε την απόφαση να ανεξαρτητοποιηθούμε από την παράταξη «Περιστέρι με όλους – Ανατροπή».

Την απόφασή μας αυτή την λάβαμε από κοινού αφού εξαντλήσαμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε να κρατήσουμε ζωντανό το όραμα για το οποίο ιδρύσαμε πριν από οκτώ περίπου χρόνια με επικεφαλή τον Δημήτρη Κελάφα, την ανεξάρτητη παράταξη μας.

Μετά το αποτέλεσμα των τελευταίων δημοτικών εκλογών ο επικεφαλής της παράταξης Δημήτρης Κελάφας, παραιτήθηκε από τη θέση του δημοτικού συμβούλου όχι όμως από εκείνη του επικεφαλή της παράταξης όπου και παραμένει έως σήμερα. Η αποχώρηση από τη θέση αυτή χωρίς να δρομολογηθεί έως και σήμερα καμία ενέργεια για την πορεία της στο μέλλον, με μια ανομοιογενή δημοτική ομάδα στην σύνθεση της είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να παράξει το ανάλογο έργο για το οποίο μας έχει εκλέξει ο λαός.

Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί πώς κάναμε τα πάντα για να βοηθήσουμε στην καλή λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου με σεβασμό προς τους θεσμικά ιθύνοντες αλλά και με ουσιώδη κριτική και παρεμβάσεις όπου απαιτούνταν.

Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι με στοχευμένες δράσεις μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο ήρθαμε σε αντιπαράθεση και ρήξη προστατεύοντας και προωθώντας τις αρχές του συνδυασμού μας, αξιοποιώντας με τον πρέποντα σεβασμό την εντολή που πήραμε από τους συνδημότες μας, πάντα όμως για δημιουργική και ουσιώδη αντιπολίτευση χωρίς αγκυλώσεις για το καλό της πόλης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που μας στήριξαν στον αγώνα μας για μια καλύτερη πόλη. Ευχαριστούμε τον μοναδικό δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Βασίλη Μουκουβίνα που μας συντρόφευε στη μοναξιά μας στα δημοτικά συμβούλια. Ευχαριστούμε τους διαμερισματικούς συμβούλους καθώς και τα μέλη που συμμετείχαν στον αγώνα μας.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ευθύνες που μας αναλογούν απέναντι στους πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους δηλώνουμε κατηγορηματικά και κάνουμε σαφές ότι από τη θέση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου θα συνεχίσουμε να εκφράζουμε δημόσια τους συλλογισμούς μας, να στηρίζουμε ιδέες και δράσεις, να ασκούμε δημιουργική κριτική και να καταθέτουμε προτάσεις για το καλό της πόλης και τα συμφέροντα των πολιτών.

Η πορεία του καθένα από εμάς συγκρίνεται, κρίνεται και αξιολογείται».

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by