Περιστέρι: Ανεξαρτητοποίηση δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης
Κατηγορία : Περιστέρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-10-25 11:30:00
0 0

Ο δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου, Στέφανος Παπαδόπουλος, έκανε γνωστή την ανεξαρτητοποίησή του από τη δημοτική παράταξη «Ενεργοί πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι» μέσω επιστολής του. Αναλυτικά:

Με την επιστολή αυτή δηλώνω την ανεξαρτητοποίησή μου από την δημοτική παράταξη  «Ενεργοί Πολίτες για την ανατροπή στο  Περιστέρι».

Η απόφασή μου σχετίζεται με την  αντιπολιτευτική τακτική και τον τρόπο λειτουργίας της δημοτικής παράταξης , η οποία -κατά την άποψή μου- , θα έπρεπε να ήταν διαφορετική απέναντι στα  φαινόμενα κακοδιαχείρισης, αλαζονείας, συγκεντρωτισμού ,αυταρέσκειας της δημοτικής αρχής.

Επιπρόσθετα, πιστεύω  ,ότι χρέος κάθε δημοτικής παράταξης, κάθε δημοτικής ομάδας και κάθε εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου σε περιόδους βαθιάς ανθρωπιστικής κρίσης, όπως αυτή που διέρχεται η πατρίδα μας και η κοινωνία, είναι να αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις και να μην μένει βουβός παρατηρητής , σε γεγονότα που συμβαίνουν δίπλα μας  ανεξαρτήτως πολιτικής πεποιθήσεως και κομματικής προέλευσης .

Σύντομα και ξεκάθαρα ως άνθρωπος πάνω απ’ όλα και ως δημοτικός σύμβουλος ,αισθάνομαι τεράστια την προσωπική μου ευθύνη για ό,τι θα ήθελα και για ό,τι θα μπορούσε να γίνει και δεν έγινε από τη δική μας δημοτική παράταξη , όπως είχαμε χρέος απέναντι στους συμπολίτες που είτε μας τίμησαν με την ψήφο τους είτε όχι.

Ανεξαρτητοποιούμαι για ν΄ ακολουθήσω και να υπηρετήσω τη φωνή της συνείδησής μου και μόνο, καθώς και το χρέος μου να στέκομαι κοντά στην κοινωνία ,παλεύοντας για το δίκιο , διεκδικώντας με κάθε κόστος το δημόσιο κοινωνικό συμφέρον , για την καθημερινότητα των συνδημοτών μου , αλλά και για τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας , απευθυνόμενος σε όλα τα κοινωνικά και πολιτικά στρώματα της πόλης μας διότι τα δημοτικά προβλήματα πέρα από πολιτικά είναι και κοινωνικά και η επίλυσή τους αφορά όλους τους συμπολίτες μας ανεξαρτήτως πολιτικού χώρου.

Ειλικρινά, πιστεύω, ότι μ” αυτήν την ανεξαρτητοποίησή μου θα προσφέρω περισσότερα στους συνανθρώπους μου , αγωνιζόμενος από όλα τα κοινωνικά μέτωπα και αδιαφορώντας για το όποιο πολιτικό ή άλλο κόστος μου αναλογεί, επιδιώκοντας να μείνω στις συνειδήσεις των συμπολιτών μας ως άνθρωπος πριν και πάνω απ’ όλα κι όχι ως δημοτικός σύμβουλος.

Καταληκτικά ,  θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συναδέλφους μου Φώτη Κουγιουμτζή , Σοφία Αλεξοπούλου και Νίκο Ζούτσο για την  συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια με την ελπίδα και την ευχή να κάνουμε ο καθένας από το μετερίζι του το καλύτερο για την πόλη μας .

Στέφανος Παπαδόπουλος

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by