Περιστέρι: Διαδοχικές συναντήσεις του Δημάρχου με Περιστεριώτες φοιτητές
Κατηγορία : Περιστέρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-12-30 16:40:00
0 0

Με την επιστροφή των Περιστεριωτών φοιτητών στις οικογένειές τους για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους δικαιούχους της κοινωνικής δράσης «ΣΕ ΕΧΩ ΕΝΝΟΙΑ» του Δήμου Περιστερίου.

 

Τα Περιστεριωτόπουλα που φοιτούν σε ΑΕΙ - ΤΕΙ εκτός του λεκανοπεδίου,  λαμβάνουν κάθε μήνα, στον τόπο όπου σπουδάζουν, μια κούτα με όλα τα είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης.

 

Ο Δήμαρχος Περιστερίου μαζί με τον Αντιδήμαρχο Αν. Θεοδωράκο και την Πρόεδρο του Οργανισμού Πρόνοιας Ξ. Κορόγιαννη συζήτησαν με τους φοιτητές για τις σπουδές τους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μακριά από την πόλη τους.

 

Ο κ. Παχατουρίδης μίλησε μαζί τους με θερμά λόγια, τονίζοντας ότι "οι νέοι της πόλης είναι το καλύτερο Περιστέρι και αποτελούν τη μοναδική αληθινή ελπίδα".

 

Οι φοιτητές ευχαρίστησαν θερμά τον Δήμαρχο γι’ αυτήν την εξαιρετική πρωτοβουλία, στηρίζοντας έμπρακτα το δικαίωμά τους στη μόρφωση και τόνισαν ότι με υπερηφάνεια εκεί που σπουδάζουν δηλώνουν ότι είναι Περιστεριώτες.

 

Τέλος, ο Δήμαρχος έδωσε στους φοιτητές που δεν είχαν, τον προσωπικό του αριθμό κινητού τηλεφώνου και τους προέτρεψε να τον καλέσουν σε περίπτωση που, ευρισκόμενοι μακριά από τις οικογένειές τους, χρειαστούν οποιαδήποτε βοήθεια.

 

 

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by