Περιστέρι: Διαγραμμίσεις διαβάσεων και οδών
Κατηγορία : Περιστέρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-01-15 14:00:00
0 0

Σε εξέλιξη βρίσκεται το σημαντικό έργο της διαγράμμισης των διαβάσεων και οδών της πόλης του Περιστερίου, που αφορά κυρίως την οδική ασφάλεια των πεζών με τη σωστή καθοδήγηση των οδηγών μέσα από τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.

 

Το έργο εκτελείται από το Δήμο Περιστερίου υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών Παναγιώτη Λύκου.

 

Εδώ και αρκετές εβδομάδες έχει ξεκινήσει το έργο των διαγραμμίσεων σε όλη την πόλη, σημειώνει ο κ. Λύκος, προσθέτοντας ότι "Επειδή δεν θέλουμε να προκαλέσουμε κυκλοφοριακό πρόβλημα, είμαστε αναγκασμένοι να δουλεύουμε περισσότερο τη νύχτα".


Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε πρώτα στις διαγραμμίσεις διαβάσεων των μαθητών στις εισόδους των σχολικών συγκροτημάτων και στις διαβάσεις των πεζών στα φανάρια.

 

Γενικότερα, οι διαγραμμίσεις υποδεικνύουν τα άκρα της οδού και διαχωρίζουν τις λωρίδες κίνησης προσφέροντας σηµαντική βοήθεια στον οδηγό, όσον αφορά στον έλεγχο της θέσης επάνω στο οδόστρωμα, τόσο σε σχέση µε τα άκρα του οδοστρώματος και των λωρίδων κυκλοφορίας, όσο και προς τα άλλα αυτοκίνητα που βρίσκονται γύρω του.

 

Τα πλεονεκτήματα της διαγράμμισης για την οπτική καθοδήγηση γίνονται ιδιαίτερα σηµαντικά όταν οι καιρικές συνθήκες δεν είναι καλές, ή τη νύχτα, όταν το µάτι δεν µπορεί να διακρίνει τα στοιχεία που περιβάλλουν την οδό.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by