Περιστέρι: Δωρεάν διανομή πορτοκαλιών
Κατηγορία : Περιστέρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-12-15 13:30:00
0 0

Πενήντα πέντε τόνους πορτοκαλιών μοίρασε ο Δήμος Περιστερίου στις  9 Δεκεμβρίου 2015, στο Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης, στα πλαίσια των δράσεων για την ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Δικαιούχοι ήταν οι ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους), της Κάρτας Σίτισης, του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ο Σύλλογος Τριτέκνων αλλά και τα σχολεία της πόλης.

Τον συντονισμό της δράσης, που ολοκληρώθηκε με απόλυτη τάξη και χωρίς καμία ταλαιπωρία για τους δικαιούχους, είχαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Αναστάσιος Θεοδωράκος μαζί με την Πρόεδρο του Οργανισμού Πρόνοιας Ξένη Κορόγιαννη και οι εργαζόμενοι των κοινωνικών υπηρεσιών.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Θεοδωράκος τόνισε: "Κανείς δεν αισθάνεται ευχαριστημένος, όταν υπάρχουν συμπολίτες μας που  βρίσκονται σε κατάσταση ακραίας φτώχιας. Τους διαβεβαιώνουμε ότι ο Δήμος Περιστερίου θα είναι πάντα δίπλα τους, έμπρακτα και όχι με λόγια, κάτι που κάνει εδώ και έξι χρόνια από την έναρξη της κρίσης για τη χώρα μας".

Η Δημοτική Αρχή του Ανδρέα Παχατουρίδη έχει δώσει ιδιαίτερο βάρος στα κοινωνικά προβλήματα των δημοτών που τα τελευταία χρόνια δοκιμάζονται από τη μνημονιακή ασφυξία. Σε πανελλήνιο επίπεδο αναγνωρίζεται το ανθρώπινο πρόσωπο του Δήμου Περιστερίου, μέσα από τις δράσεις του για τους πολίτες που έχουν ανάγκη.

 

 

 

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by