Περιστέρι: Δωρεάν διανομή ροδάκινων
Κατηγορία : Περιστέρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-09-14 15:05:00
0 0

Ο Δήμος Περιστερίου προχώρησε στη δωρεάν διανομή ροδάκινων για τους κατοίκους, στις 8 Σεπτεμβρίου 2015 στο Εκθεσιακό Κέντρο και αφορούσε τους δικαιούχους κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης και του κοινωνικού παντοπωλείου της πόλης μας.

Η δράση υλοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή» για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), που υλοποιείται από την Περιφέρεια Αττικής και την Κοινωνική Σύμπραξη «Διαδημοτική Σύμπραξη Επισιτιστικής Βοήθειας Δυτικής Αθήνας (ΔΙΑ.Σ.Ε.Β.Δ.Α.)» με επικεφαλής τον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ).

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, αρκέστηκε να δηλώσει: "Εκείνο που χρειάζονται οι πολίτες είναι μια εργασία, προκειμένου να ζούνε με αξιοπρέπεια την οικογένειά τους και όχι ευρωπαϊκές - κρατικές τέτοιου είδους ελεημοσύνες…".

Τον συντονισμό της δράσης, που ολοκληρώθηκε με απόλυτη τάξη και χωρίς καμία ταλαιπωρία για τους δικαιούχους είχαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Αναστάσιος Θεοδωράκος μαζί με την Πρόεδρο του Οργανισμού Πρόνοιας Ξένη Κορόγιαννη και οι εργαζόμενοι των κοινωνικών υπηρεσιών.

Παράλληλα, φορτηγά του Δήμου Περιστερίου παρέδωσαν ποσότητες από ροδάκινα σε Ιερούς Ναούς και κοινωνικούς φορείς της πόλης, προκειμένου να διανεμηθούν στους οικονομικά αδύναμους πολίτες.

 

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by