Περιστέρι: Δωρεάν παροχή υγείας από το Νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ
Κατηγορία : Περιστέρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-09-10 19:35:00
0 0

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη θα είναι "ανοιχτές οι πόρτες" του Νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ για τους ανασφάλιστους, άνεργους και χαμηλού εισοδήματος δημότες.

Ο κ. Παχατουρίδης, κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στις 10 Σεπτεμβρίου 2015 μαζί με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Δημάρχου Γιώργο Βαθιώτη και το Διοικητή του Νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ Θεόδωρο Γιάνναρο, ανακοίνωσε ότι δίνεται η δυνατότητα δωρεάν παροχής σε όλες τις ιατρικές υπηρεσίες του νοσοκομείου.

Αναφερόμενος στην πρωτοποριακή πρωτοβουλία του Δήμου, ο κ. Παχατουρίδης τόνισε: «Το Περιστέρι αποτελείται από ανθρώπους του μόχθου και του μεροκάματου. Το σαράκι της ανεργίας έχει χτυπήσει κυρίως τις δυτικές συνοικίες της Δυτικής Αθήνας. Στο ΕΛΠΙΣ βρήκαμε ανοιχτές πόρτες και το Διοικητή πρόθυμο να στηρίξει τους συμπολίτες μας που έχουν άμεση ανάγκη ιατρικής βοήθειας».

Για τη συνεργασία με το Δήμο Περιστερίου, ο κ. Γιάνναρος δήλωσε: «Ο Δήμος Περιστερίου είναι ο πρώτος Δήμους, που ενδιαφέρθηκε και ζήτησε βοήθεια. Θα είμαστε στη διάθεση όλων των δημοτών που έχουν την ανάγκη μας γιατί η κοινωνική αλληλεγγύη μας θέλει όλους συμμέτοχους. Θεωρήστε το ΕΛΠΙΣ δικό σας νοσοκομείο. Με ένα χαρτί που θα εξασφαλίζουν οι δημότες από τις κοινωνικές υπηρεσίες θα παρέχουμε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις».

Από την πλευρά του, ο κ. Βαθιώτης είπε μεταξύ άλλων: «Η κοινωνική αλληλεγγύη μας θέλει όλους συμμέτοχους. Ο κ. Γιάνναρος είναι στο πλευρό μας και συνδράμει  και στο κοινωνικό ιατρείο και στο κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου μας. Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε γιατί για μας προέχει η ελπίδα και το χαμόγελο».

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by