Περιστέρι: Εικαστικές παρεμβάσεις των μαθητών στο 2ο ΕΠΑΛ και 3ο ΕΚ
Κατηγορία : Περιστέρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-12-16 18:00:00
0 0

Οι μαθητές του 2ου Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) και του 3ου Εργαστηριακού Κέντρου (Ε.Κ.) Περιστερίου έδωσαν ζωντάνια και χρώμα στους τοίχους των σχολείων και ψεκάζουν στις καρδιές όλων των μαθητών δημιουργικότητα, φαντασία και συλλογικότητα.

 

Με εργαλεία τα σπρέι και τα χρώματα, o Άγγελος Χατζηδημητρίου με τη βοήθεια και των συμμαθητών του, ομορφαίνουν την καθημερινότητά τους.

 

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης τους επισκέφθηκε μαζί με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Αναστάσιο Θεοδωράκο και θαύμασαν από κοντά τις εικαστικές τους παρεμβάσεις.

 

Υποδειγματικές εικαστικές παρεμβάσεις των μαθητών στο 2ο ΕΠΑΛ και 3ο ΕΚ Περιστερίου (6).jpg

 

Ο κ. Παχατουρίδης έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και στους Διευθυντές των σχολείων Χρ. Μουρατίδη και Γ. Γιακουμεττή, χαρακτηρίζοντας τη δουλειά τους ως υποδειγματική.

 

Στόχος της δράσης είναι η συμμετοχή και η ενεργοποίηση των μαθητών, η ενίσχυση της ελευθερίας της έκφρασης των νέων μέσα από τη σύγχρονη τέχνη και η δημιουργία ενός φιλικού σχολικού, που απηχεί τη νεανική αισθητική και φαντασία.

 

Με το γκράφιτι, η νεολαία μας εκφράζει τις νέες ιδέες της, την καλλιτεχνική της ενέργεια, την ανάγκη για οικειοποίηση του δημόσιου χώρου και τη δημιουργία αφορμών για συμμετοχικές δράσεις.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by