Περιστέρι: Έναρξη των εργαστηρίων δημιουργίας
Κατηγορία : Περιστέρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-10-14 11:35:00
0 0

Εντυπωσιακή ήταν η έναρξη των Δημιουργικών Εργαστηρίων του Δήμου Περιστερίου στις 9 Οκτωβρίου 2015 στο Θέατρο Πολιτών, με τον καθιερωμένο αγιασμό, την παρουσίαση των δασκάλων, αλλά και των χορευτικών που απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα από το κοινό.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές που κάθε χρόνο καταθέτουν την ψυχή τους για τους σκοπούς των δημιουργικών δράσεων και τόνισε πως όλα αυτά γίνονται σε έναν από τους μεγαλύτερους Δήμους της χώρας, που όμως καταφέρνει να λειτουργεί σαν μια οικογένεια.

Ο κ. Παχατουρίδης δήλωσε: «Όλοι εσείς που συμμετέχετε στα εργαστήρια και οι άξιοι δάσκαλοι κάνουν το Περιστέρι, πόλη του κόσμου, πόλη του πολιτισμού. Και ο πολιτισμός όπως κάθε μέρα αποδεικνύεται στην πράξη μέσα από τέτοιες δράσεις είναι για την πόλη μας, πρώτη επιλογή».

Την παράσταση έκλεψε ο ανεπανάληπτος χορευτής Φώτης Μεταξόπουλος, ο οποίος χόρεψε μαζί με την ομάδα του και υποσχέθηκε πολλές δημιουργικές παραστάσεις. Ο κ. Μεταξόπουλος τόνισε πως το Περιστέρι έχει αγκαλιάσει περισσότερο από κάθε άλλο Δήμο τον πολιτισμό και εξέφρασε τις ευχαριστίες τους προς τον φίλο του, Δήμαρχο και τους συνεργάτες του.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΔΕΠΑΔΠ), Δημοτικός Σύμβουλος Αναστάσιος Καλλιάφας ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες στα εργαστήρια του Δήμου, όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΠΑΔΠ, όσους εργάζονται για την πραγματοποίηση τους και ανακοίνωσε την λειτουργία τριών νέων τμημάτων, της αγγειοπλαστικής, της κοπτικής ραπτικής και της αγιογραφίας.

Στο τέλος, το κοινό είχε την ευκαιρία να θαυμάσει έκθεση με έργα από τα τμήματα ζωγραφικής, θεάτρου, χειροτεχνίας και κεντητικής κ.α. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο της ΔΕΠΑΔΠ: 210 5779914.

 

 

 

 

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by