Περιστέρι: Ημερίδα για την παροχή Α Βοηθειών
Κατηγορία : Περιστέρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-05-27 12:00:00
0 0

Η ημερίδα με θέμα την παροχή Α΄ Βοηθειών που έγινε στις 26 Μαΐου 2016, στο Συνεδριακό - Πολιτιστικό Κέντρο του Δημαρχείου Περιστερίου, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία για την άρτια οργάνωση και για τα σημαντικά θέματα που ανέλυσαν ειδικοί εκπαιδευμένοι διασώστες.

Την ημερίδα συντόνισε και προλόγισε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Υγείας Γιώργος Μπεκιάρης. Διοργανώθηκε, υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου, από την Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας Εργαζομένων, την Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς και το Ιατρείο του Δήμου σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας.

Στο τέλος, πραγματοποιήθηκε επίδειξη βασικής υποστήριξης της ζωής, της θέσης ασφαλείας, αντιμετώπισης του θύματος από πνιγμονή από ξένο σώμα και από καθημερινούς τραυματισμούς για έλεγχο & αναγνώριση εξωτερικής και εσωτερικής αιμορραγίας.
Χρησιμοποιήθηκαν, κατά την επίδειξη, προπλάσματα ανθρωπίνου σώματος. Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης δόθηκαν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους παρευρισκόμενους.

 

 

 

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by