Περιστέρι: Kοντά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς στη νέα σχολική χρονιά
Κατηγορία : Περιστέρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-09-11 13:30:00
0 0

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης παραβρέθηκε στον καθιερωμένο αγιασμό σχολείων της πόλης του Περιστερίου με την ευκαιρία της έναρξης της σχολικής χρονιάς.

Στον χαιρετισμό του, ο κ. Παχατουρίδης, μεταξύ άλλων, τόνισε: "Η καλή προοπτική, η ελπίδα και το καλύτερο Περιστέρι είναι οι μαθητές της πόλης μας! Η νεολαία της πόλης μας! Τους ευχόμαστε μια καλή σχολική χρονιά, με υγεία και καλές επιδόσεις".

Ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Τζένη Γαλάνη - Τζάτζου αρχικά παραβρέθηκαν στον αγιασμό του 35ου Δημοτικού Σχολείου στην περιοχή Τσαλαβούτα και εν συνεχεία του 12ου Γυμνασίου, όπου χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Περιστερίου κ.κ. Χρυσόστομος, δείχνοντας εμπράκτως ότι η Δημοτική Αρχή βρίσκεται κοντά στους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Οι Διευθυντές του 35ου Δημοτικού Σχολείου Νικόλαος Χριστάκης και του 12ου Γυμνασίου Ευγενία Ρούτουλα ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για το γεγονός ότι είναι δίπλα τους, στους αγώνες για τη διατήρηση των σχολείων, καθώς και για τις αναπλάσεις των σχολικών συγκροτημάτων.

Από την πλευρά του, ο κ. Παχατουρίδης επισήμανε ότι ο Δήμος Περιστερίου είναι αρωγός στο δύσκολο έργο των εκπαιδευτικών, που γίνεται κάτω από τις σημερινές αντίξοες συνθήκες της οικονομικής κρίσης που πλήττει την Ελλάδα.

 

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by