Περιστέρι: Λειτουργία Κέντρων Μελέτης από το Δήμο
Κατηγορία : Περιστέρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2017-09-06 14:50:00
0 0

Τη λειτουργία Κέντρων Μελέτης των σχολικών μαθημάτων από το Δήμο Περιστερίου ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες μαθητών των δημοτικών σχολείων της πόλης.

Κατά την συνέντευξη τύπου, που παραχώρησε ο κ. Παχατουρίδης στις 5 Σεπτεμβρίου 2017 υπογράμμισε ότι με τη νέα κοινωνική του δράση ο Δήμος Περιστερίου στηρίζει τους μικρούς μαθητές και τις οικογένειές τους, που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Τη λειτουργία των Κέντρων Μελέτης του Δήμου Περιστερίου θα συντονίζει η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος, Εκπαιδευτικός Κατερίνα Τσερούλα, συνεπικουρούμενη από το Δημοτικό Σύμβουλο, Εκπαιδευτικό Αναστάσιο Καλλιάφα και σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Αναστάσιο Θεοδωράκο.

 Στην παρουσίαση της νέας κοινωνικής δράσης πήραν μέρος οι εκπαιδευτικοί κ.κ. Θεόδωρος Παπατσίμπας, Σταυρούλα Κωνστανταρέα και Δημήτριος Βακαλίδης, οι οποίοι στελεχώνουν εθελοντικά τα Κέντρα Μελέτης, μαζί με πολλούς συναδέλφους τους.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου ευχαρίστησε θερμά τους καταξιωμένους εκπαιδευτικούς για την εθελοντική συμμετοχή και αναφέρθηκε στο σημαντικό κοινωνικό τους ρόλο, μέσα από την εκπαίδευση των μικρών μαθητών.

Από την πλευρά τους, οι εκπαιδευτικοί ευχαρίστησαν τον κ. Παχατουρίδη και τους συνεργάτες του, για τη δυνατότητα που τους δίνεται μέσα από το εκπαιδευτικό τους έργο να προσφέρουν στην κοινωνία του Περιστερίου.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by