Περιστέρι: Ο Θανάσης Καποτάς επικεφαλής με την παράταξη ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ
Κατηγορία : Περιστέρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2018-11-20 13:10:00
0 0

Ο Θανάσης Καποτάς  επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Περιστερίου με την παράταξη ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για το Περιστέρι.

 

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018, σε μια κατάμεστη από Περιστεριώτες και Περιστεριώτισσες αίθουσα του ΚΥΒΕ, πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή συνέλευση της νέας Ενωτικής Κίνησης Περιστερίου «Ανοιχτοί Ορίζοντες για το Περιστέρι». Με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, ανακηρύχθηκε ομόφωνα επικεφαλής της κίνησης και υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου εν όψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών ο συμπολίτης μας Θανάσης Καποτάς.

 

Ο Θανάσης Καποτάς είναι γέννημα θρέμμα του Περιστερίου, ένας άνθρωπος με δημοκρατικές καταβολές, με μεγάλη διοικητική εμπειρία και συνδικαλιστική δράση,  με αγάπη και όραμα για το Περιστέρι. Η συμβολή του θα είναι καθοριστική για τη συγκρότηση ενός συνδυασμού νίκης με τη συνεργασία των δημοκρατών πολιτών και κοινωνικών δυνάμεων του Περιστερίου πάνω σε συγκεκριμένες προγραμματικές και προοδευτικές συγκλίσεις.

 

Στην ομιλία του  ο Θανάσης Καποτάς είπε ότι το Περιστέρι  μπορεί να γίνει πόλη πρότυπο αλληλεγγύης και δίκαιης ανάπτυξης – πρωτεύουσα της Δυτικής Αττικής.

 

Με χρήση ανοιχτών τεχνολογιών/κέντρο καινοτομίας, με πρόνοια για όλες τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, με σχέδιο για την καταπολέμηση της ανεργίας, την ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλέγγυας οικονομίας, τη στήριξη των νέων επιστημόνων,  των επαγγελματοβιοτεχνών κ.α.

 

Με σχέδιο για τις ξεχασμένες- εγκαταλειμμένες έως τώρα συνοικίες,  την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης, τη διαχείριση των απορριμμάτων και την ανακύκλωση προς όφελος των πολιτών και του περιβάλλοντος, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση της πόλης(smart city).

 

Με σχεδιασμό σε κάθε συνοικία για το πράσινο , τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τα σχολεία, την υγεία, τη δημοτική συγκοινωνία, την προσβασιμότητα για όλους.

 

Με συμμετοχή των κατοίκων στην εκπόνηση των μελετών των τοπικών σχεδίων και των προϋπολογισμών των έργων, για πλήρη διαφάνεια και δημόσια λογοδοσία.

 

Το Περιστέρι δεν μπορεί άλλο να περιμένει. Ήρθε η ώρα να εξελιχθεί σε μια πραγματικά σύγχρονη ευρωπαϊκή και ανθρώπινη πόλη. Να αλλάξει εποχή. Εμείς θέλουμε, ξέρουμε και μπορούμε!

 

Στη συνέλευση συμμετείχε πλήθος συμπολιτών μας μεταξύ αυτών και οι:

Φώτης Κουγιουμτζής – επικεφαλής των Ενεργών Πολιτών Περιστερίου και δημοτικός σύμβουλος,  Σοφία Αλεξοπούλου δημοτικός σύμβουλος με τους Ενεργούς Πολίτες,  Θανάσης Βαθιώτης δημοτικός σύμβουλος, ο Δημήτρης Κυριακόπουλος πρώην αντιδήμαρχος επί θητείας Δημητρακόπουλου και υποδ/της του ΕΤΕΑΕΠ, ο Τάσος Σαράντος αντιδήμαρχος Αιγάλεω,  Βασίλης Μπαλωμένος από το Σύνδεσμο Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων 1974, Χαρά Καφαντάρη βουλεύτρια, Όλγα Κεσίδου γιατρός Ωρλ εθελόντρια Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Περιστερίου – πρόεδρος Ένωσης Ελλήνων ΩΡΛ. – γ. γραμματέας πανελλήνιας εταιρείας ωτορινολαρυγγολογίας χειρουργικής κεφαλής και τραχήλου-Πρόεδρος Δ. Ε ΤΣΑΥ, Ιούλιος Συναδινός γενικός γραμματέας αθλητισμού, Χρήστος Σίμος γενικός γραμματέας ενημέρωσης και επικοινωνιών, Αλέξης Πουλιάσης π. δημοτικός σύμβουλος, Καπράνας Ζήσης ειδικός γραμματέας της ΔΟΕ, Αδαμόπουλος Μπάμπης, μέλος Δ.Σ  Συλλόγου δασκάλων Περιστερίου ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ, Χριστίνα Μηλιώνη διαμερισματική σύμβουλος Περιστερίου. Χαιρετισμό στη συνέλευση έστειλαν από το εξωτερικό όπου βρίσκονταν η Χρυσούλα Νικολάου καθηγήτρια βιοπαθολογίας της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και αντιπρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας και ο Τσεκρέκος Σπύρος πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Περιστερίου επί θητείας Φωλόπουλου.

 

 

 

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by