Περιστέρι: Παράδοση 4 αμαξιδίων σε άτομα με κινητικά προβλήματα
Κατηγορία : Περιστέρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-12-02 09:25:00
0 0

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή στην περιβαλλοντική και κοινωνική δράση «Ανακυκλώνω καπάκια. Βοηθάω – Κινούμαι» του Δήμου Περιστερίου, με σκοπό τη συγκέντρωση καπακιών για την απόκτηση αμαξιδίων για άτομα που χρήζουν τέτοιας ανάγκης.

 

Ο Υπεύθυνος της δράσης, Δημοτικός Σύμβουλος Μπάμπης Δούναβης παρέλαβε και 4ο αμαξίδιο με τη νέα παράδοση ποσότητας καπακιών, που συγκεντρώθηκαν από τους φορείς, συλλόγους και σωματεία της πόλης.

 

Ο ενθουσιασμός και η συμμετοχή στη δράση από τους μαθητές της πόλης, αλλά και επιχειρήσεων αποτελεί κάτι μοναδικό, με στόχο να προσφέρουν το χαμόγελο σε αυτούς που έχουν κινητικά προβλήματα.

 

Ο κ. Δούναβης καλεί τα άτομα με τα κινητικά προβλήματα που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα από τα αμαξίδια να επικοινωνήσουν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Περιστερίου, στα τηλέφωνα 2105701568.

 

Η δράση συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό για τη συγκέντρωση καπακιών, όπου  τα παραδίδουμε (σε εργάσιμες ώρες) στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, «Πράσινο σπίτι», (Αγ. Βασιλείου 62), όπου και γίνεται η διαλογή τους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο της Δράσης και Δημοτικό Σύμβουλο Μπάμπη Δούναβη και στα τηλέφωνα 210-5701639, 693 2579880.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by