Περιστέρι: Πορεία υλοποίησης των σχολικών υποδομών
Κατηγορία : Περιστέρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-12-10 18:20:00
0 0

Σε προγραμματισμένη σύσκεψη στο Δημαρχείο Περιστερίου, που είχε ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης με τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο του κρατικού οργανισμού "ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ" (πρώην ΟΣΚ), Ηρακλή Δρούλια, παρουσία του Αντιδημάρχου Παιδείας Αναστάσιου Θεοδωράκου, συζήτησαν την πορεία υλοποίησης των σχολικών υποδομών της πόλης.

Μια σειρά μεγάλων σχολικών συγκροτημάτων βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως τα σύγχρονα νηπιαγωγεία που ολοκληρώνονται: τρία (3) στην περιοχή της Τσαλαβούτα και δύο (2) στο κτήμα "Μπόθου", καθώς και το ΤΕΕ που κατασκευάζεται στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη Θεολόγου, που είναι το μεγαλύτερο της χώρας.
Ταυτόχρονα, έχει προγραμματισθεί η ανακατασκευή των τριών αύλειων χώρων στα Δημοτικά Σχολεία (30ο, 32ο και 41ο).

Ακόμη συζητήθηκε εκτενώς η λειτουργία του ειδικού σχολείου (ΕΕΕΕΚ) Περιστερίου, στο κτίριο του 3ου Δημοτικού Σχολείου. Ο κ. Παχατουρίδης ζήτησε να επισπευσθούν οι διαδικασίες και πέτυχε τη ρητή διαβεβαίωση ότι θα λειτουργήσει την προσεχή σχολική χρονιά.

Τέλος, ο κ. Δρούλιας τους ενημέρωσε για την πορεία της μελέτης για την ανέγερση του 28ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by