Περιστέρι: Τα ελεύθερα πεζοδρόμια και οι ράμπες είναι υπόθεση όλων μας!
Κατηγορία : Περιστέρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-06-02 19:25:00
0 0

Ο Δήμος Περιστερίου προχώρησε το μεσημέρι του Σάββατου 28 Μαΐου 2016 στην οδό Αιμιλίου Βεάκη σε μια δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης όλων, προκειμένου τα πεζοδρόμια και οι ράμπες να είναι προσβάσιμα για όλους!

 

Ήταν μια πρωτοβουλία του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Μπάμπη Δούναβη, όπου και ο ίδιος λόγω κινητικών προβλημάτων αντιμετωπίζει καθημερινά δεκάδες προβλήματα στην ομαλή διέλευση του στα πεζοδρόμια της πόλης.

 

Με την παρουσία Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και εθελοντών προσπάθησαν να περάσουν το μήνυμα ότι ΟΛΟΙ έχουν το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να κινούνται και χρησιμοποιούν το πεζοδρόμιο για τις ανάγκες της καθημερινότητας.

 

Ένα σοβαρό πρόβλημα και για την πόλη του Περιστερίου είναι τα εμπόδια και τα παράνομα παρκαρίσματα. Παρόμοιες δράσεις με τη διανομή φυλλαδίου θα συνεχιστούν μέχρι να εξαλειφθεί το πρόβλημα που μας ταλαιπωρεί όλους, ωστόσο, θα πρέπει ο καθένας μας να συμβάλει στην αντιμετώπισή του.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by