Περιστέρι: Τα παιδιά ζωγραφίζουν στον κήπο
Κατηγορία : Περιστέρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2017-03-09 12:25:00
0 0

Η 6η Μαρτίου 2017 ήταν μια ξεχωριστή μέρα για το 24ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου. Στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού προγράμματος «Τα παιδιά ζωγραφίζουν στον κήπο», η Β΄ και  Δ΄ τάξη του σχολείου υλοποιούν μια σειρά από δράσεις κατά τις οποίες μαθαίνουν τη σπορά, τη φροντίδα και το μεγάλωμα των φυτών.

Έτσι, από το Νοέμβριο φύτεψαν και καλλιέργησαν μαρούλια στον κήπο του σχολείου.  Η ώρα της συγκομιδής όμως έφτασε. Έτσι, τη μέρα αυτή οι μικροί καλλιεργητές γεύτηκαν τα αποτελέσματα των κόπων τους.

Σε μια μικρή εκδήλωση, που έλαβε χώρα στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του σχολείου, εκπαιδευτικοί και μαθητές με τη βοήθεια των γονέων-κηδεμόνων τους μίλησαν για την υγιεινή διατροφή, έφαγαν την πολύτιμη παραγωγή τους και άλλα εδέσματα και διασκέδασαν χορεύοντας και τραγουδώντας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Περιστερίου Αν. Θεοδωράκος και η Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας  Ε. Νιάρχου.

Το 24ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου συμμετέχει για 4η χρονιά σε περιβαλλοντικά προγράμματα με θέμα τον σχολικό κήπο, ο οποίος μέχρι στιγμής  περιλαμβάνει το λαχανόκηπο, τη γωνιά του κομπόστ, τη γωνιά με βότανα και αρωματικά φυτά και βραχόκηπους με καλλωπιστικά φυτά.

 

 

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by