Περιστέρι: Υποδοχή φλόγας της Λαμπαδηδρομίας των Εθελοντών Αιμοδοτών
Κατηγορία : Περιστέρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-09-22 20:25:00
0 0

Με το σύνθημα «ακολούθησε το δρόμο της καρδιάς σου», ο Δήμος Περιστερίου υποδέχθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2015 στο αίθριο του Δημαρχιακού Μεγάρου τη φλόγα της 13ης Λαμπαδηδρομίας των Εθελοντών Αιμοδοτών, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α), το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και την ΟΠΑΠ.

 Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα - Μάρκου καλωσόρισε στην πόλη του Περιστερίου τους εκπροσώπους της Λαμπαδηδρομίας που έφτασαν πάνω σε μηχανές Harley Davidson, τονίζοντας: «Σήμερα η εθελοντική αιμοδοσία απαιτεί καινοτόμες δράσεις για να διεκδικήσει με πρωτότυπο τρόπο, νέους σταθερούς εθελοντές αίματος. Το Περιστέρι συνδράμει αυτές τις δράσεις και διοργανώνει αιμοδοσίες σε τακτική βάση».

Ο Πρόεδρος της ΠΟΣΕΑ Χρήστος Πρωτόπαπας ευχαρίστησε το Δήμο Περιστερίου για την υποστηρικτική του δράση και τόνισε πως: "Σκοπός αυτών των δράσεων είναι να συμμετέχουν όλο και περισσότεροι τακτικοί αιμοδότες. Υπάρχει ανάγκη για τακτικά προσφερόμενο αίμα".

Η Εκπρόσωπος της ΟΠΑΠ Ολυμπία Σάρρα επεσήμανε πως: "Η ΟΠΑΠ εδώ και 12 χρόνια στηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία καθώς η δωρεά αίματος είναι πράξη ανιδιοτέλειας για το συνάνθρωπο και μπορεί να σώσει ζωές".

Ο Εκπρόσωπος της Harley Davidson Club Hellas Λεόντιος Λεοντιάδης, τόνισε πως τα μέλη της έχουν ιδιαίτερη ευαισθησία καθώς είναι πολλές οι φορές που χρειάστηκαν αίμα μοτοσικλετιστές και έκλεισε την παρέμβαση του με την ευχή: "Λιγότερο αίμα στους δρόμους και περισσότερος στις τράπεζες αίματος".

Η φετινή 13η λαμπαδηδρομία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών ξεκίνησε από την Κοζάνη αρχές του 1 Αυγούστου και θα ολοκληρώσει τη διαδρομή της στις 29 Σεπτεμβρίου στις Θερμοπύλες.

 

 

 

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by