Συνάντηση του Π. Κουρουμπλή με τον Α. Παχατουρίδη
Κατηγορία : Περιστέρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-12-03 15:35:00
0 0

Συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Περιστερίου και  Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμος Δυτικής Αθήνας(ΑΣΔΑ), Ανδρέας Παχατουρίδης, με τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή, την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου  2015 στο Υπουργείο.

Στη διάρκεια της συνεργασίας, οι κ.κ. Παχατουρίδης και Κουρουμπλής αντάλλαξαν απόψεις και προτάσεις για τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ειδικότερα για τα προβλήματα των Δήμων της Δυτικής Αθήνας.

Ο Υπουργός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Περιστέρι και τη Δυτική Αθήνα, ανέπτυξαν θεσμικά θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και υπήρξε σύμπνοια απόψεων στα σημαντικότερα θέματα.

Κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ο θεσμός που χτυπήθηκε περισσότερο την τελευταία πενταετία και υπάρχουν συσσωρευμένα προβλήματα πολλών δεκαετιών.

Ο Υπουργός χαρακτήρισε τη συζήτηση εξαιρετικά χρήσιμη και ουσιαστική και δεσμεύτηκε να επισκεφθεί με την πρώτη ευκαιρία που του δοθεί το Δήμο Περιστερίου, που τον θεωρεί έναν από τους καλύτερους στην Ελλάδα με έναν άξιο Δήμαρχο τον Ανδρέα Παχατουρίδη.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα - Μάρκου.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by