Συνεχίζεται η δράση «Ανακυκλώνω ΚΑΠΑΚΙΑ» του Δήμου Περιστερίου
Κατηγορία : Περιστέρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-10-20 10:30:00
0 0

Με μεγάλη συμμετοχή συνεχίζεται η περιβαλλοντική και κοινωνική δράση «Ανακυκλώνω καπάκια. Βοηθάω – Κινούμαι» του Δήμου Περιστερίου, με σκοπό τη συγκέντρωση καπακιών για την αγορά αμαξιδίων για άτομα που χρήζουν τέτοιας ανάγκης.

Ο Υπεύθυνος της δράσης, Δημοτικός Σύμβουλος Μπάμπης Δούναβης δίνει ιδιαίτερο βάρος στην ευαισθητοποίηση των φορέων, συλλόγων και σωματείων της πόλης.

Πρόσφατα, επισκέφθηκε τον 1ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό, που τα μικρά παιδιά και παιδαγωγοί του παρέδωσαν μεγάλη ποσότητα από καπάκια με στόχο να προσφέρουν το χαμόγελο σε αυτούς που έχουν κινητικά προβλήματα.

Παράλληλα, ο κ. Δούναβης καλεί τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς της πόλης μας και φέτος να συμμετέχουν στη δράση, υπογραμμίζοντας ότι:

"Αγαπημένα μας παιδιά, μαθητές των σχολειών της πόλης μας, όπως και την προηγούμενη σχολική χρονιά σας είχαμε δίπλα μας, έτσι και τώρα πάλι, θέλουμε τη συμμετοχή σας με απλές καθημερινές ενέργειες και πράξεις, που θα αποφέρουν όμως μια σπουδαία ανθρωπιστική βοήθεια. Από όσα μπουκαλάκια νερό, αναψυκτικό, γάλα και χυμό χρησιμοποιείτε, θα εξακολουθήσετε να συγκεντρώνετε τα καπάκια τους. Κάτι δηλαδή για σας τόσο απλό, αλλά για κάποιους όμως συνανθρώπους μας, έχει αποτέλεσμα καθοριστικά ωφέλιμο".

Πρόκειται για μια δράση που δε χρειάζεται να ξοδέψουμε χρόνο και κόπο, απλά συγκεντρώνοντας τα καπάκια και σε εργάσιμες ώρες τα παραδίδουμε (σε εργάσιμες ώρες) στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, «Πράσινο σπίτι», (Αγ. Βασιλείου 62), όπου και γίνεται η διαλογή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο της Δράσης και Δημοτικό Σύμβουλο Μπάμπη Δούναβη και στα τηλέφωνα 210-5701639, 693-2579880.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by