Ο Σπύρος Τζόκας στο Χαϊδάρι και την Πετρούπολη
Κατηγορία : Πετρούπολη / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-10-23 17:05:00
0 0

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών, Σπύρος Τζόκας, επισκέφθηκε σήμερα 23 Οκτωβρίου 2015 το Δήμο Χαϊδαρίου  και συναντήθηκε με το Δήμαρχο Μιχάλη Σελέκο.

Στη συνάντηση, στην οποία μετείχαν αντιδήμαρχοι και υπηρεσιακοί παράγοντες, συζητήθηκαν τα μεγάλα προβλήματα που δημιούργησε στο Δήμο η έντονη βροχόπτωση της 22ης Οκτωβρίου 2015  αλλά και το τι πρέπει να  γίνει άμεσα για να αποφευχθούν παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Τζόκας και ο Δήμαρχος κ.Σελέκος συμφώνησαν ότι αποτελεί πρώτη προτεραιότητα η έναρξη κατασκευής του αγωγού ομβρίων στη Λ. Αθηνών ενώ επεσήμαναν ότι τα αντιπλημμυρικά έργα θα πρέπει να υλοποιούνται άμεσα ξεπερνώντας  χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Στη συνέχεια ο κ.Τζόκας επισκέφτηκε το Δήμο Πετρούπολης και συνομίλησε με το Δήμαρχο Ευάγγελο Σίμο.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για τα σημεία στα οποία προκλήθηκαν ζημιές κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων και τα οποία χρήζουν  άμεσης αποκατάστασης.

Επίσης συζητήθηκαν και τα έργα τα οποία έχουν δρομολογηθεί να γίνουν όπως η κατασκευή παιδικού σταθμού , η αποκατάσταση και αξιοποίηση του παλιού Καμινιού της Πετρούπολης.

Στη συνάντηση συμμετείχε η Περιφερειακή Σύμβουλος κ.Δανιά και οι Αντιδήμαρχοι Πετρούπολης κ. Φιλίππου και κ. Μαλαθρίτης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015 θα επισκεφθεί το Δήμο Αγίων Αναργύρων/Καματερού και θα έχει συνάντηση με τον κ.Σαράντη.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by